Pui tras în unt cu usturoi

Dificultate
Mică
Timp de preparare
20 min.

Ingrediente rețeta Pui tras în unt cu usturoi

  • Bifează lista de cumpărături pe masură ce pui produsele în coș
  • 4 jumătăţi de piept de pui dezosat LaProvincia
  • 3 linguri de unt
  • 2 linguriţe de usturoi pisat
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 linguriţă de ceapă tăiată mărunt

Pui tras în unt cu usturoi care te invită: Pui de-un usturoi?

Reţeta aceea simplă ale cărei ingrediente ai şanse să le găseşti în frigider. Ai nevoie de o cină chiar şi în serile în care te grăbeşti. Adaugă usturoiul şi ingredientele de mai sus şi bucură-te de un pui atât cât o să uiţi şi de şerveţele.

Detalii mod de preparare rețetă Pui tras în unt cu usturoi

  1. Odată cu prepararea reţetei, încep să se simtă şi aromele în bucătărie. Porneşte hota şi topeşte cele 3 linguri de unt într-o tigaie, deasupra aragazului.
  2. Taie cele 4 jumătăţi de piept de pui dezosat LaProvincia în bucăţi de orice dimensiuni preferi. Adaugă 2 lingurite de usturoi pisat, sare şi o linguriţă de ceapă tăiată mărunt.
  3. Pune pului decorat în tigaie şi amestecă-l timp de 10 – 15 minute. În tot acest timp, puiul trebuie să se albească, apoi să prindă culoare. Ingredientele se transformă în sos.
  4. E totul gata? Acoperă preparatul şi lasă-l să se întrepătrundă pentru câteva minute.
  5. Servește cu poftă cu o garnitură la alegere.

Poftă bună de pui tras în unt cu usturoi!

Puiul pregătit în unt și aranjat cu usturoi poate fi micul tău experiment chimic în bucătărie, atunci când bunătățile iau forma unui sos cu bucăți de carne apetisante. Observi ce se întâmplă cu fiecare pas și, apoi, ai liber la degustat.

Produsele LaProvincia
Copănele de pui cu os și piele

Află mai multe
Aripioare de pui

Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia.