Slide pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căruia
și fafuriei îi place!
Vezi toate produsele

Mâncare de pui cu spanac

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este un preparat ușor, bun de consumat la prânz. Îți recomandăm să îl prepari atunci când ai poftă de ceva diferit față de ce ai mai gătit în ultima perioadă, fiindcă vei rămâne surprins de gustul delicios!

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 min.

5.00 / 5

Ingrediente pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

Ingredientele de mai jos au fost calculate pentru 2-3 porții. Dacă vrei să gătești o cantitate mai mare, potrivește cantitățile.

Ingrediente

0 0 votes
Nota

Cum se prepară mâncarea de pui cu spanac

Pui cu spanac – această rețetă de mâncare de pui cu spanac este gata destul de repede și se prepară cu ușurință și de către cei care sunt începători în ale gătitului. Gustul este minunat, iar ingredientele îți oferă o porție bună de nutrienți. 

1. Pregătește ingredientele 

  • Spală bine 800 g de spanac și lasă-l la scurs. Dacă folosești spanac congelat poți să sari peste acest pas. 
  • Taie în cubulețe 600 g piept de pui LaProvincia.
  • Toacă 1 ceapă și 4 căței de usturoi.
  • Taie în cubulețe 3 roșii coapte.

2. Gătește bunătățile

  • Pune într-o tigaie 1 lingură de ulei de măsline.
  • Pune pieptul de pui tăiat cubulețe în tigaie și rumenește-l bine timp de 15 minute.
  • Pune peste pui, pe rând, ceapa, usturoiul, roșiile și spanacul.
  • Condimentează cu sare și piper.
  • Lasă mâncarea pe foc timp de 10 minute sau până scade și este gătită complet. 

3. Bucură-te de gust

  • Toacă 1 legătură de mărar și pune peste mâncarea de pui cu spanac.
  • Poftă bună!

În zilele caniculare trebuie să mănânci echilibrat și sănătos. Este foarte important să-ți vitaminizezi corpul. Dacă nu ești un iubitor de salate, poți opta pentru o mâncare de pui cu spanac. Vitaminele pe care le are spanacul îți oferă un echilibru în organism. Alege să înlocuiești orice pui din comerț cu unul natural, crescut la țară. Găsești pe La Provincia mai multe tipuri de produse cu care îți poți completa rețeta. Așa, nu doar că preparatul tău va fi savuros și lădat de toți membrii familiei, dar cu siguranță îți va aduce un plus de vitalitate. Alimentează-te corect și bucură-te de întreaga paletă de gusturi rafinate.

Intră pe La Provincia și comandă puiul perfect pentru rețeta ta de mâncare de pui cu spanac. Nu mai ezita! Abia așteptăm să ne spui cum ți s-a părut preparatul.

Poftă bună!

 

Dificultate de preparare

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este o rețetă intuitivă și se prepară simplu. Chiar dacă nu ai mai încercat rețeta până acum, îți va fi ușor să o pregătești. Ai nevoie de câteva ustensile:
  • 1 bol;
  • 1 cuțit;
  • 1 tavă de cuptor;
  • 1 lingură;
  • 1 tocător;
  • 1 presă manuală pentru usturoi;
  • 1 chopper (opțional).

Timp de preparare pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

  • Gătești pieptul de pui în 30 minute
  • Pregătești crusta de verdețuri în 10 minute
  • Petreci în bucătărie, în total, 40 minute

Pui în crustă de verdețuri de primăvară: Sfaturi de servire

  • Servește preparatul cald, lângă un sos cremos de smântână sau usturoi.
  • Pentru platingul acestui preparat, poți opta pentru un aranjament minimalist: taie fâșiile de piept de pui scoase din cuptor în batoane lungi și așază lângă ele 2-3 linguri de sos.
  • Poți folosi la această rețetă și alte verdețuri de primăvară pentru a aroma puiul: mărar, leuștean, ștevie etc.
  • Folosește piept de pui feliat șnițel LaProvincia dacă vrei ca bucățile tale de pui să fie tăiate uniform;
  • Poți prepara această rețetă și cu aripioare sau copănele de pui. Gustul puiului variază de la un organ la altul, așa că folosește ce parte a puiului preferi!
  • Pentru a obține o crustă mai crunchy, folosește în plus încă 2 linguri de pesmet.
  • În cazul în care compoziția cu verdețuri nu se leagă, adaugă un ou bătut ca pentru omletă. Amestecă bine și vei obține o compoziție omogenă!

Garnituri potrivite:

  • sos de smântână;
  • sos de usturoi;
  • salată de roșii;
  • salată de varză;
  • castraveți în oțet.

Pui în crustă de verdețuri de primăvară

Încearcă ceva nou pentru masa de prânz! Rețeta pe care ți-am prezentat-o este echilibrată și gătită într-un mod sănătos. Carnea de pui LaProvincia gătită la cuptor este savuroasă, iar crusta de verdețuri îi oferă o aromă irezistibilă. Pregătește rețeta cu pui pentru întreaga familie și bucurați-vă împreună de preparatul delicios! Este o variantă mai sănătoasă a șnițelelor cu făină și ou, așa că o poți prepara și pentru copii. Poftă bună!
Urmareste
Notificare pentru
guest
Nota
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x