Slide pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căruia
și fafuriei îi place!
Vezi toate produsele

Omlete mici la cuptor cu pui in 3 pași

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este un preparat ușor, bun de consumat la prânz. Îți recomandăm să îl prepari atunci când ai poftă de ceva diferit față de ce ai mai gătit în ultima perioadă, fiindcă vei rămâne surprins de gustul delicios!

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 min.

Ingrediente pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

Ingredientele de mai jos au fost calculate pentru 2-3 porții. Dacă vrei să gătești o cantitate mai mare, potrivește cantitățile.

Ingrediente

0 0 votes
Nota

Cum se prepară omletele mici la cuptor cu pui

Omletele mici la cuptor cu pui se prepară în trei pași simpli. Nu ai nevoie nici de multe ingrediente, rețeta fiind una versatilă și nici nu vei petrece mult timp în bucătărie. Pregătești ingredientele în 5 minute, iar mai departe lași cuptorul să își facă treaba.

1. Pregătește ingredientele

  • Toacă 1 ardei gras roșu și 1 legătură de pătrunjel.
  • Taie în felii 50 g măsline.
  • Rade 60 g telemea.
  • Amestecă 5 ouă cu 50 ml lapte.

2. Pregătește omletele mici

  • Unge formele unei tăvi de brioșe cu unt.
  • Pune în formele pentru brioșe ardeii tăiați, pătrunjelul, telemeaua și măslinele și 150 g piept de pui gătit LaProvincia. 
  • Toarnă ouăle bătute împreună cu laptele în forme, peste legume și brânză.

3. Coace omletele mici

Pune tava în cuptor timp de 15 minute.

Dificultate de preparare

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este o rețetă intuitivă și se prepară simplu. Chiar dacă nu ai mai încercat rețeta până acum, îți va fi ușor să o pregătești. Ai nevoie de câteva ustensile:
  • 1 bol;
  • 1 cuțit;
  • 1 tavă de cuptor;
  • 1 lingură;
  • 1 tocător;
  • 1 presă manuală pentru usturoi;
  • 1 chopper (opțional).

Timp de preparare pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

  • Gătești pieptul de pui în 30 minute
  • Pregătești crusta de verdețuri în 10 minute
  • Petreci în bucătărie, în total, 40 minute

Pui în crustă de verdețuri de primăvară: Sfaturi de servire

  • Servește preparatul cald, lângă un sos cremos de smântână sau usturoi.
  • Pentru platingul acestui preparat, poți opta pentru un aranjament minimalist: taie fâșiile de piept de pui scoase din cuptor în batoane lungi și așază lângă ele 2-3 linguri de sos.
  • Poți folosi la această rețetă și alte verdețuri de primăvară pentru a aroma puiul: mărar, leuștean, ștevie etc.
  • Folosește piept de pui feliat șnițel LaProvincia dacă vrei ca bucățile tale de pui să fie tăiate uniform;
  • Poți prepara această rețetă și cu aripioare sau copănele de pui. Gustul puiului variază de la un organ la altul, așa că folosește ce parte a puiului preferi!
  • Pentru a obține o crustă mai crunchy, folosește în plus încă 2 linguri de pesmet.
  • În cazul în care compoziția cu verdețuri nu se leagă, adaugă un ou bătut ca pentru omletă. Amestecă bine și vei obține o compoziție omogenă!

Garnituri potrivite:

  • sos de smântână;
  • sos de usturoi;
  • salată de roșii;
  • salată de varză;
  • castraveți în oțet.

Pui în crustă de verdețuri de primăvară

Încearcă ceva nou pentru masa de prânz! Rețeta pe care ți-am prezentat-o este echilibrată și gătită într-un mod sănătos. Carnea de pui LaProvincia gătită la cuptor este savuroasă, iar crusta de verdețuri îi oferă o aromă irezistibilă. Pregătește rețeta cu pui pentru întreaga familie și bucurați-vă împreună de preparatul delicios! Este o variantă mai sănătoasă a șnițelelor cu făină și ou, așa că o poți prepara și pentru copii. Poftă bună!
Urmareste
Notificare pentru
guest
Nota
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x