Rulada de pui cu leurdă și brânză poate fi servită la prânz sau cină cu o garnitură la alegere, dar poate fi și un aperitiv gustos. Puiul are o crustă crocantă și o umplutură aromată și cremoasă care surprinde prin gustul proaspăt.
Ingredientele din această rețetă au fost gândite pentru 2 porții. Dacă vrei să prepari masa pentru mai multe persoane ajustează cantitățile.
Rețeta de ruladă este foarte simplă și rapidă. Deși pare complicat de gătit, ai nevoie doar de câteva ingrediente. Pieptul de pui umplut cu leurdă aromată și brânză gustoasă se întinde ușor și poate fi preparat pentru masa de prânz sau pentru cina în familie.
Rulada de pui cu leurdă și brânză este gata în 60 de minute, la care se adaugă cele 30 de minute pe care trebuie să le petreacă la congelator și are un grad de dificultate scăzut. Ca ustensile, ai nevoie de:
Pentru acest preparat poți folosi orice tip de brânză care se topește bine. Brânza de burduf completează foarte bine aroma de leurdă, dar poți folosi și brânză Cheddar, Emmentaler sau chiar telemea sărată.
Preparatul este pe cât de simplu, pe atât de special. Primăvara ajunge în farfuria ta cu astfel de mâncăruri și cu salate proaspete de verdețuri și legume pe care le găsești la piață și în magazine în perioada aceasta. Savurează primăvara!