Slide pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căruia
și fafuriei îi place!
Vezi toate produsele

Tigaie cu piept de pui

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este un preparat ușor, bun de consumat la prânz. Îți recomandăm să îl prepari atunci când ai poftă de ceva diferit față de ce ai mai gătit în ultima perioadă, fiindcă vei rămâne surprins de gustul delicios!

Dificultate
MICĂ
Timp de preparare
40 min.

4.24 / 5

Ingrediente pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

Ingredientele de mai jos au fost calculate pentru 2-3 porții. Dacă vrei să gătești o cantitate mai mare, potrivește cantitățile.

Ingrediente

0 0 votes
Nota

Cum se prepară o tigaie cu piept de pui 

Tigaie cu piept de pui- acest preparat se gătește rapid și ușor. Este o combinație minunată de arome. Legumele se completează între ele, iar ardeiul iute oferă acel gust care înțeapă exact cât trebuie. Pieptul de pui este fraged în interior și ușor crocant la exterior.

1. Începe cu pregătirea ingredientelor 

  • Taie în cuburi 500 g piept de pui LaProvincia.
  • Taie în felii 1 ardei gras roșu, 1 ardei gras galben și 2 ardei iuți roșii.
  • Taie rondele 1 morcov mare.
  • Toacă 1 legătură de pătrunjel.
  • Taie în bucăți 1 ceapă.

2. Călește tot ce-i de călit

  • Pune într-o tigaie încăpătoare 2 linguri de ulei și lasă-l puțin să se încingă.
  • Pune cuburile de piept de pui și călește-le timp de 10 minute sau până când încep să devină aurii.
  • Adaugă ardeii, morcovul și ceapa. Mai călește timp de 5 minute.
  • Adaugă 150 ml apă și lasă totul pe foc până scade.
  • Adaugă 1 linguriță de boia iute, 1 praf de sare și 1 praf de piper. Amestecă și mai lasă câteva secunde pe foc mare.

3. Câteva detalii de final

  • Presară deasupra pătrunjelul tocat.
  • Toarnă peste preparat zeama de la jumătate de lămâie
  • Poftă bună!

Alege produsele  La Provincia și prepară cea mai delicioasă și sănătoasă tigaie cu piept de pui. Intră pe site-ul nostru și comandă acum! Cu siguranță va atrage foarte multe aprecieri, atât de la familia ta, cât și de la grupul de prieteni. Recomandăm să alegi cu grijă ingredientele pentru rețetă. Acest tip de rețetă nu va da greși în absolut nicio situație. Explozia de arome va fi mai mult decânt îndrăgită. Pregătește-te chiar ca rudele să îți ceară să mai prepari o tigaie cu piept de pui și legume. Intră acum pe La Provincia!

Poftă bună!

Dificultate de preparare

Puiul în crustă de verdețuri de primăvară este o rețetă intuitivă și se prepară simplu. Chiar dacă nu ai mai încercat rețeta până acum, îți va fi ușor să o pregătești. Ai nevoie de câteva ustensile:
  • 1 bol;
  • 1 cuțit;
  • 1 tavă de cuptor;
  • 1 lingură;
  • 1 tocător;
  • 1 presă manuală pentru usturoi;
  • 1 chopper (opțional).

Timp de preparare pentru puiul în crustă de verdețuri de primăvară

  • Gătești pieptul de pui în 30 minute
  • Pregătești crusta de verdețuri în 10 minute
  • Petreci în bucătărie, în total, 40 minute

Pui în crustă de verdețuri de primăvară: Sfaturi de servire

  • Servește preparatul cald, lângă un sos cremos de smântână sau usturoi.
  • Pentru platingul acestui preparat, poți opta pentru un aranjament minimalist: taie fâșiile de piept de pui scoase din cuptor în batoane lungi și așază lângă ele 2-3 linguri de sos.
  • Poți folosi la această rețetă și alte verdețuri de primăvară pentru a aroma puiul: mărar, leuștean, ștevie etc.
  • Folosește piept de pui feliat șnițel LaProvincia dacă vrei ca bucățile tale de pui să fie tăiate uniform;
  • Poți prepara această rețetă și cu aripioare sau copănele de pui. Gustul puiului variază de la un organ la altul, așa că folosește ce parte a puiului preferi!
  • Pentru a obține o crustă mai crunchy, folosește în plus încă 2 linguri de pesmet.
  • În cazul în care compoziția cu verdețuri nu se leagă, adaugă un ou bătut ca pentru omletă. Amestecă bine și vei obține o compoziție omogenă!

Garnituri potrivite:

  • sos de smântână;
  • sos de usturoi;
  • salată de roșii;
  • salată de varză;
  • castraveți în oțet.

Pui în crustă de verdețuri de primăvară

Încearcă ceva nou pentru masa de prânz! Rețeta pe care ți-am prezentat-o este echilibrată și gătită într-un mod sănătos. Carnea de pui LaProvincia gătită la cuptor este savuroasă, iar crusta de verdețuri îi oferă o aromă irezistibilă. Pregătește rețeta cu pui pentru întreaga familie și bucurați-vă împreună de preparatul delicios! Este o variantă mai sănătoasă a șnițelelor cu făină și ou, așa că o poți prepara și pentru copii. Poftă bună!
Urmareste
Notificare pentru
guest
Nota
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Categorii

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x