pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pate de pui de casă

Dificultate
Medie
Timp de preparare
30 min.

4.80 / 5

Ingrediente Pate de pui de casă

Rețetă pate de ficat de pui de casă cât de gras vrei

Ficăţeii de pui sunt ingredientele care te vor ajuta să pui pe masă un pate cu mult mai delicios decât echivalentul său din comerţ.

Detalii mod de preparare rețetă Pate de pui de casă

  1. Spală 250 g ficăţei de pui LaProvincia şi lasă-i să se scurgă. Vine imediat vremea lor.
  2. Pune 5 lingurițe de ulei la încins într-o tigaie, împreună cu 25 g de unt.
  3. Adaugă ficăţeii. Apoi, totul va începe să aibă aroma unei mâncări gustoase, în curs de preparare.
  4. Lasă ficatul să se prăjească pe jumătate (îşi schimbă culoarea, dar nu arată ca şi cum ar fi gata) şi adaugă 2 cepe mici tăiate, 2 căței de usturoi şi ½ linguriţă cimbru uscat.
  5. Colorează tigaia cu ½ legătură pătrunjel tăiat mic, atunci când ceapa devine aurie. Amestecă timp de 3-5 minute. Apoi, lasă ingredientele să se liniştească.
  6. Pregăteşte totul de blender. Adaugă încă 25 g unt, 25 g smântână pentru gătit şi sare. Pasează amestecul într-un blender.
  7. Lasă ficăţeii pasaţi şi condimentaţi 6-8 ore la frigider ca să capete aspectul viitoarei mâncări preferate.

Poftă bună de pate de ficat de pui, de casă!

Vrei să mănânci o porție apetisantă de pui pe pâine? Prepară un pate din ficat de pui LaProvincia

Produsele LaProvincia
Ouă bio de la găini vegetariene 20 buc
Află mai multe
Ouă bio de la găini vegetariene 12 buc
Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase