- Amestecă două linguri de sos de soia cu sucul dintr-o conservă medie de ananas (400 gr) şi două linguri de amidon. Lasă-le să aştepte.
- Bate un ou. Taie două bucăţi de piept de pui LaProvincia în pătrăţele şi îmbracă-le în ou.
- Decorează-le cu făină şi prăjeşte-le în ulei încins. S-au rumenit? Lasă-le să stea pe şerveţele din hârtie.
- Taie trei căţei de usturoi, o ceapă şi un ardei gras şi amestecă-le cu cele 400 gr de ananas într-o altă tigaie cu două linguri de (alt) ulei încins. Fă-le să danseze la prăjit timp de cinci minute, apoi completează cu puiul şi sosul de ananas.
- Amestecă până observi că sosul se îngroaşă. Scoate mâncarea din tigaie şi orneaz-o cu ceapă verde.
Poftă bună de pui cu ananas!
Rețeta de pui cu ananas înseamnă un ansamblu de gusturi, ce încep cu sosul de soia și continuă inclusiv cu ceapa verde. Pregătește-te de o simfonie culinară!