Pui Bio

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase

Descarcă ebook-ul!
Sunt de acord să primesc noutăți din partea LaProvincia. Termeni și condiții
Vreau Ebook

Sănătate înainte de toate

Pregătește-ți mesele pe care să le savurezi în familie cu un pui crescut la sol, bun de pus în rețetele tale favorite! Alege întotdeauna variante light de gătit, asocieri de ingrediente ușoare de digerat și astfel vei avea o viață echilibrată, prevenind afecțiunile cauzate de excesele de grăsimi.

Tu ești cel care are grijă de sănătatea ta, așa că asigură-te că de ocupi îndeaproape de alimentație! Prețuiește momentele din prezent făcând alegeri înțelepte, în care siguranța și prevenția să fie actorii principali ai acțiunii! Alimentația poate schimba parcursul organismului, de aceea trebuie să îi asiguri cele mai bune condiții de funcționare! Sprijină activitatea corpului tău printr-o alimentație sănătoasă, bazată pe nutrienții esențiali!

Pune sănătatea pe primul loc și vino alături de noi să călătorești printre gusturi, arome și mirosuri inedite, care îmbinate se transformă în nutrienți și energie de lungă durată pentru organismul tău! Optează pentru gătitul sănătos, cu ingrediente nutritive și naturale, iar viața ta se va transforma!

Pui gustos și sănătos la mesele tale

Majoritatea rețetelor pe care le pregătești au în centru un ingredient principal, care dă tonul la gust. În cazul rețetelor cu pui, carnea LaProvincia este elementul care oferă savoarea preparatelor. Încearcă-le și tu și vezi cât de mult schimbă carnea de pui gustul bunătăților pe care le prepari. De la curățat, tocat, condimentat, până la pus în oală și servit la masă este cale lungă, însă puiul LaProvincia trece cu brio prin toate probele. 

Puiul La Provincia are domiciliul în mediul rural, fiind crescut după rețeta de acolo: sunt hrăniți cu cereale din cultură proprie și au condiții de viață corespunzătoare nevoilor lor. La sfârșit, ajung pe raftul magazinelor proaspeți și gata să te însoțească în aventurile tale culinare!

Aruncă un ochi peste cartea de rețete pe care am pregătit-o pentru tine pentru a te bucura de un pui LaProvincia gustos! Am ales 7 rețete sănătoase cu pui pe care merită să le încerci, în care găsești gust bun, cantități însemnate de proteine și multă energie!

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase