2 Header Comunicat

Demararea proiectului „Creșterea eficienței energetice la AVICARVIL SRL prin utilizarea echipamentelor de cogenerare”

Societatea AVICARVIL S.R.L., cu sediul în Sat Frâncești, Comuna Frâncești, Nr. 1, Județ Vâlcea, a semnat în data de 06.12.2022 contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Creșterea eficienței energetice la AVICARVIL SRL prin utilizarea echipamentelor de cogenerare”, SMIS 2014+ 148387, încheiat cu MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare.

Obiectivul proiectului este creșterea eficienței energetice la nivelul activității abatorului AVICARVIL S.R.L. din localitatea Târgu Jiu, județul Gorj, respectiv creșterea economiilor în consumul de energie primară și implicit reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, prin instalarea unei noi capacități de cogenerare de înaltă eficiență.

Implementarea proiectului va contribui la îndeplinirea indicatorului 2557, economiile anuale de energie primară obținute prin cogenerare de înaltă eficiență cu 0,120 mii tep/an, contribuția la ținta POIM fiind de 0,05%.

Vezi articolul complet pe Agerpres

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase