Aroma savuroasă de piept de pui și parfumul intens de busuioc din sosul pesto se armonizează perfect în această rețetă de ruladă. Curăță, spală și…
Risotto și buratta sunt preparate cu specific italienesc care fac echipă excelentă. Curăță 2 cepe medii și 2-3 căței de usturoi. Pune-le la călit în…
O nouă rețetă de aperitiv este în mâinile tale. Să începem! Scoate aluatul de foietaj de la congelator și lasă-l la dezghețat. În 2 linguri…
Par a fi tradiționale, dar sunt o idee reinterpretate. Chiftelele perfect sferice din carne de pui se prepară astfel: amestecă într-un bol 350 g carne…
Prepară pulpe de pui gourmet cu sos de mure și legume începând, evident, cu puiul. Pregătește 4 pulpe inferioare de pui, crestează-le și asezonează-le cu…
Când vrei să mănânci ceva fresh iar în frigider găsești ingrediente care par că nu se potrivesc… experimentează cu rețetele noastre! Gătește rețeta de salată…
După ce ți-ai turnat un pahar de vin bun de Toscana, feliază 1 piept de pui LaProvincia în cuburi de 3-4 cm, apoi condimentează-le cu…
Asezonează 600-700 g pulpe superioare, inferioare și aripioare de pui LaProvincia cu sare, piper și 1 linguriță oregano uscat. Încinge 5 linguri ulei într-o tigaie…
Ia 4 bucăți piept de pui LaProvincia și taie-le pe fiecare pe lungime, însă nu până la capăt, creând astfel câte un buzunar. Taie 250…
Marinează minimum 2 ore 500 g pulpe superioare de pui LaProvincia înainte să începi. Prepară marinada din 7-8 linguri iaurt, 2 linguri ulei de măsline,…
Încinge 20 g unt și călește 3 căței de usturoi zdrobiți până se rumenesc. Adaugă 300 g sparanghel curățat și lasă-l la călit câteva minute…