Spală bine cei 4 piepți de pui LaProvincia și asezonează-i cu sare și piper. Într-o tigaie mare, încălzește 1 lingură de ulei de măsline și…
Dacă erai în căutarea unei idei inedite pentru grătar, tocmai ai găsit-o! Înmoaie cele 12 frigărui de lemn în apă 30 de minute. Între timp,…
Atunci când fierbințeala verii nu ne dă pace, roșiile cu salată de pui reprezintă o modalitate fresh de a ne răcori și a ne bucura…
Spală bine cei 2 piepți de pui LaProvincia și gătește-i 10-15 minute la tigaia grill cu 1 lingură de ulei de măsline, alături de condimentele…
Amestecă sucul de la cele 2 lămâi, 2 linguri de ulei de măsline și 1 plic de condimente de fajitas într-un castron și toarnă totul…
Așază cele 4 pulpe de pui LaProvincia pe o farfurie și asezonează-le cu sare și piper. Încinge o tigaie mare la foc mediu și adaugă…
Ți-e poftă de ceva bun și exotic? Atunci uite ce ai de făcut. Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și adaugă 50…
Pieptul de pui la cuptor umplut cu brânză și spanac este atât de bun că ți se topește în gură! Ești gata să te apuci…
Ești gata de un preparat inedit de această dată, cu origini americane? Spală și taie cei 2 piepți de pui pe jumătate și bate-i cu…
Dacă ești fanul combinațiilor alimentare inedite, atunci vei adora această rețetă. Spală pieptul de pui LaProvincia și asezonează-l cu sare și piper pe ambele părți.…
Salata Waldorf își are originile în faimosul hotel Waldorf, din New York. Spală bine cei 2 piepți de pui. Preîncălzește cuptorul la 200° Celsius. Condimentează…
În cazul în care te-ai plictisit de clasicele șnițele prăjite în crustă de ou și pesmet, ei bine, suntem aici să-ți propunem o rețetă inedită…
Încălzește cuptorul la 220 de grade Celsius și pregătește o tavă acoperită cu hârtie de copt. Într-o pungă cu fermoar adaugă făina și puiul spălat…
Pentru o masă ușoară și sățioasă, bogată în proteine și arome, prepară această rețetă. O poți savura caldă sau rece, după preferințele proprii. Spală pieptul…
Torihamu este o rețetă de șuncă de pui de casă popularizată în anii 2000, originară din Japonia. Pentru preparare, începe prin a spăla pieptul de…
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Desfă conopida în buchețele mici, spală-le și fierbe-le în apă cu sare timp de 10 minute. Spală 500…
O rețetă gourmet se cunoaște după titlu. Pieptul de pui cu trufe și morcovi caramelizați este un preparat delish care aproape că poate fi considerat…
Aroma savuroasă de piept de pui și parfumul intens de busuioc din sosul pesto se armonizează perfect în această rețetă de ruladă. Curăță, spală și…
Risotto și buratta sunt preparate cu specific italienesc care fac echipă excelentă. Curăță 2 cepe medii și 2-3 căței de usturoi. Pune-le la călit în…
O nouă rețetă de aperitiv este în mâinile tale. Să începem! Scoate aluatul de foietaj de la congelator și lasă-l la dezghețat. În 2 linguri…
Par a fi tradiționale, dar sunt o idee reinterpretate. Chiftelele perfect sferice din carne de pui se prepară astfel: amestecă într-un bol 350 g carne…
Prepară pulpe de pui gourmet cu sos de mure și legume începând, evident, cu puiul. Pregătește 4 pulpe inferioare de pui, crestează-le și asezonează-le cu…
Când vrei să mănânci ceva fresh iar în frigider găsești ingrediente care par că nu se potrivesc… experimentează cu rețetele noastre! Gătește rețeta de salată…
După ce ți-ai turnat un pahar de vin bun de Toscana, feliază 1 piept de pui LaProvincia în cuburi de 3-4 cm, apoi condimentează-le cu…
Asezonează 600-700 g pulpe superioare, inferioare și aripioare de pui LaProvincia cu sare, piper și 1 linguriță oregano uscat. Încinge 5 linguri ulei într-o tigaie…
Ia 4 bucăți piept de pui LaProvincia și taie-le pe fiecare pe lungime, însă nu până la capăt, creând astfel câte un buzunar. Taie 250…
Marinează minimum 2 ore 500 g pulpe superioare de pui LaProvincia înainte să începi. Prepară marinada din 7-8 linguri iaurt, 2 linguri ulei de măsline,…
Încinge 20 g unt și călește 3 căței de usturoi zdrobiți până se rumenesc. Adaugă 300 g sparanghel curățat și lasă-l la călit câteva minute…