Preîncălzește cuptorul la 180°C. Feliază 4 piepți de pui LaProvincia subțire. Într-un castron, amestecă 200 ml de sos de roșii cu 100 ml de vin…
Încinge 2 linguri ulei de măsline de măsline într-o tigaie la foc mediu. Adaugă 1 ceapă tocată și 2 căței de usturoi mărunțiți și călește-le…
Încinge 2 linguri ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Adaugă 200 g ciuperci feliate și 2 căței de usturoi mărunțiți și călește-le până…
Încălzește 2 linguri de ulei de floarea-soarelui într-o tigaie adâncă sau o cratiță la foc mediu. Spală și adaugă 500 g piept de pui LaProvincia…
Călește 1 ceapă mică, tocată fin și 2 căței de usturoi mărunțiți în 2 linguri unt până devin aurii. Adaugă 200 g de mazăre și…
Spală bine 500 g de piept de pui LaProvincia și taie-l în cubulețe. Condimentează bucățile de carne cu sare și piper. Încălzește 2 linguri de…
Într-o oală mare, călește 1 ceapă mare, tocată fin în 2 linguri de ulei de floarea-soarelui până devine aurie. Adaugă 2 morcovi și 2 cartofi…
Spală bine 500 g de piept de pui LaProvincia și taie-l în fâșii. Condimentează-le cu sare, piper și oregano. Încinge 2 linguri de ulei de…
Spală și taie 1 legătură tocată de praz, 4 piepți de pui LaProvincia și 3 căței de usturoi mărunțiți fin. Într-o tigaie adâncă sau o…
Preîncălzește cuptorul la 200°C. Spală și șterge bine 4 mușchiuleți de pui LaProvincia cu șervețele de hârtie. Pune-le într-un vas potrivit pentru cuptor. Într-un bol…
Spală bine și tranșează 2 piepți de pui LaProvincia. Amestecă bucățile tăiate într-un bol mare, alături de 200 g de porumb fiert, 1 cățel de…
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă la foc mediu. Spală bine 500 g piept de pui LaProvincia, toacă-l în cubulețe, pune-le…
Într-o oală mare, călește 1 ceapă mare, tocată mărunt într-o lingură de ulei de măsline până devine translucidă. Spală bine cei 2 piepți de pui…
Încinge cele 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Spală bine 500 g piept de pui LaProvincia, toacă-l în bucăți…
Fierbe 400 g de paste fettuccine conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Spală bine cei 2 piepți de pui LaProvincia și toacă-i în cubulețe. Într-o tigaie…
Într-un bol, amestecă 100 g de făină cu 1 linguriță de sare, 1 linguriță de piper și 1 linguriță de pudră de usturoi. În alt…
Preîncălzește cuptorul la 200°C. Spală 2 cartofi dulci mari și taie-i pe jumătate, pe lungime. Scoate puțină pulpă din fiecare jumătate de cartof pentru a…
Încălzește 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Adaugă 1 ceapă tocată mărunt și călește-o aproximativ 3-4 minute. Adaugă cubulețele de la…
Încinge 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gătește și amestecă 100 g de carne de pui LaProvincia tăiată cubulețe, 100…
Preîncălzește cuptorul la 200°C. Pune Puiul Marinat într-o tavă, alături de 5 bulbi de usturoi și coace-l timp de 30 de minute, după care dă…
Preîncălzește cuptorul la 200°C. Într-o tigaie mare, încinge o lingură de unt și adaugă 400 g ciuperci mărunțite. Sotează-le la foc mediu timp de aproximativ…
Spală și condimentează 2 piepți de pui LaProvincia cu sare, piper și oregano. Încinge o tigaie la foc mediu și adaugă puțin ulei de măsline.…
Amestecă 500 g de făină și 1/2 linguriță de sare, adaugă 100 g de unt rece tăiat în cuburi și 100 ml de apă rece…
Așază 4 bucăți de piept de pui LaProvincia între două folii de plastic și bate-le cu un ciocan de carne până devin subțiri. Așază 200…
Spală bine cei 4 piepți de pui LaProvincia și asezonează-i cu sare și piper. Într-o tigaie mare, încălzește 1 lingură de ulei de măsline și…
Dacă erai în căutarea unei idei inedite pentru grătar, tocmai ai găsit-o! Înmoaie cele 12 frigărui de lemn în apă 30 de minute. Între timp,…
Atunci când fierbințeala verii nu ne dă pace, roșiile cu salată de pui reprezintă o modalitate fresh de a ne răcori și a ne bucura…
Spală bine cei 2 piepți de pui LaProvincia și gătește-i 10-15 minute la tigaia grill cu 1 lingură de ulei de măsline, alături de condimentele…
Amestecă sucul de la cele 2 lămâi, 2 linguri de ulei de măsline și 1 plic de condimente de fajitas într-un castron și toarnă totul…
Așază cele 4 pulpe de pui LaProvincia pe o farfurie și asezonează-le cu sare și piper. Încinge o tigaie mare la foc mediu și adaugă…
Ți-e poftă de ceva bun și exotic? Atunci uite ce ai de făcut. Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și adaugă 50…
Pieptul de pui la cuptor umplut cu brânză și spanac este atât de bun că ți se topește în gură! Ești gata să te apuci…
Ești gata de un preparat inedit de această dată, cu origini americane? Spală și taie cei 2 piepți de pui pe jumătate și bate-i cu…
Dacă ești fanul combinațiilor alimentare inedite, atunci vei adora această rețetă. Spală pieptul de pui LaProvincia și asezonează-l cu sare și piper pe ambele părți.…
Salata Waldorf își are originile în faimosul hotel Waldorf, din New York. Spală bine cei 2 piepți de pui. Preîncălzește cuptorul la 200° Celsius. Condimentează…
În cazul în care te-ai plictisit de clasicele șnițele prăjite în crustă de ou și pesmet, ei bine, suntem aici să-ți propunem o rețetă inedită…
Încălzește cuptorul la 220 de grade Celsius și pregătește o tavă acoperită cu hârtie de copt. Într-o pungă cu fermoar adaugă făina și puiul spălat…
Pentru o masă ușoară și sățioasă, bogată în proteine și arome, prepară această rețetă. O poți savura caldă sau rece, după preferințele proprii. Spală pieptul…
Torihamu este o rețetă de șuncă de pui de casă popularizată în anii 2000, originară din Japonia. Pentru preparare, începe prin a spăla pieptul de…
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Desfă conopida în buchețele mici, spală-le și fierbe-le în apă cu sare timp de 10 minute. Spală 500…
O rețetă gourmet se cunoaște după titlu. Pieptul de pui cu trufe și morcovi caramelizați este un preparat delish care aproape că poate fi considerat…
Aroma savuroasă de piept de pui și parfumul intens de busuioc din sosul pesto se armonizează perfect în această rețetă de ruladă. Curăță, spală și…
Risotto și buratta sunt preparate cu specific italienesc care fac echipă excelentă. Curăță 2 cepe medii și 2-3 căței de usturoi. Pune-le la călit în…
O nouă rețetă de aperitiv este în mâinile tale. Să începem! Scoate aluatul de foietaj de la congelator și lasă-l la dezghețat. În 2 linguri…
Par a fi tradiționale, dar sunt o idee reinterpretate. Chiftelele perfect sferice din carne de pui se prepară astfel: amestecă într-un bol 350 g carne…
Prepară pulpe de pui gourmet cu sos de mure și legume începând, evident, cu puiul. Pregătește 4 pulpe inferioare de pui, crestează-le și asezonează-le cu…
Când vrei să mănânci ceva fresh iar în frigider găsești ingrediente care par că nu se potrivesc… experimentează cu rețetele noastre! Gătește rețeta de salată…
După ce ți-ai turnat un pahar de vin bun de Toscana, feliază 1 piept de pui LaProvincia în cuburi de 3-4 cm, apoi condimentează-le cu…
Asezonează 600-700 g pulpe superioare, inferioare și aripioare de pui LaProvincia cu sare, piper și 1 linguriță oregano uscat. Încinge 5 linguri ulei într-o tigaie…
Ia 4 bucăți piept de pui LaProvincia și taie-le pe fiecare pe lungime, însă nu până la capăt, creând astfel câte un buzunar. Taie 250…
Marinează minimum 2 ore 500 g pulpe superioare de pui LaProvincia înainte să începi. Prepară marinada din 7-8 linguri iaurt, 2 linguri ulei de măsline,…
Încinge 20 g unt și călește 3 căței de usturoi zdrobiți până se rumenesc. Adaugă 300 g sparanghel curățat și lasă-l la călit câteva minute…