Rolul cărnii de pui în nutriție

Descarcă ebook-ul!
Sunt de acord să primesc noutăți din partea LaProvincia. Termeni și condiții
Vreau Ebook

Descoperă istoria puilor – de la junglă la farfurie

Te-ai întrebat vreodată cum au ajuns oamenii să consume anumite alimente și de ce? În această carte electronică vei afla cum o specie sălbatică de găini și-a croit drumul din junglă, în meniul de zi cu zi al oamenilor și cum au schimbat cursul istoriei niște simpli cocoși.

De la civilizații antice care foloseau tehnicile moderne din zilele noastre pentru a crește pui de găină până la combinații extrem de nutritive și gustoase de alimente, această carte te va ajuta să înțelegi mai bine rolul puilor în viața noastră. 

Cartea digitală este disponibilă în mod gratuit și oferă informații prețioase pentru cei care vor să știe mai multe informații despre hrana pe care o consumă.

Află de ce carnea de pui este benefică 

Cartea despre istoria puilor și rolul lor în nutriție compară în mod realist diferite tipuri de carne ca tu să poți lua o alegere potrivită pentru nevoile tale nutriționale.

Alături de aceste informații, am pregătit un număr de rețete apreciate, nutritive și îndrăznețe. Rezultatul delicios este garantat și te ajută să descoperi noi combinații de alimente, printre care carne de pui cu fructe și salate colorate și nutritive. 

Profită de această carte gratuită pentru a avea informații bune de știut despre carnea de pui la îndemână și o colecție de rețete inedite, care te vor ajuta să îți creezi un meniu deosebit. În plus, îți prezentăm și povestea noastră, ca să știi exact cum au luat naștere produsele LaProvincia.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase