Rolul cărnii de pui în nutriție

Descoperă istoria puilor – de la junglă la farfurie

Te-ai întrebat vreodată cum au ajuns oamenii să consume anumite alimente și de ce? În această carte electronică vei afla cum o specie sălbatică de găini și-a croit drumul din junglă, în meniul de zi cu zi al oamenilor și cum au schimbat cursul istoriei niște simpli cocoși.

De la civilizații antice care foloseau tehnicile moderne din zilele noastre pentru a crește pui de găină până la combinații extrem de nutritive și gustoase de alimente, această carte te va ajuta să înțelegi mai bine rolul puilor în viața noastră. 

Cartea digitală este disponibilă în mod gratuit și oferă informații prețioase pentru cei care vor să știe mai multe informații despre hrana pe care o consumă.

Prepară rețete ca un profesionist!

Cum să devii mai bun în bucătărie dacă nu învățând frecvent? Ia în calcul sfaturile despre gătit pe care le primești, informează-te constant și astfel vei ajunge să pui în practică în mod eficient tot ce ai citit până acum! De la teorie la practică drumul este scurt, așa că tot ce trebuie să faci este să deschizi ebook-ul pregătit de noi, să îți extragi informațiile de care ai nevoie și să te apuci de gătit! Experimentează în bucătărie până când devii maestru și oferă la rândul tău din cunoștințele tale! În acest ebook vei descoperi cât de simplu este de fapt să obții gustul bun al rețetelor, fiind prezentate sfaturi despre gătit, metode și tehnici de a găti și despre cum să îți adaptezi stilul în funcție de preparat! În plus, ți-am pregătit și câteva idei de preparate, atât tradițonale cât și moderne, în care poți folosi fiecare organ al puiului. Nu îți spunem mai multe, te așteptăm să descoperi singur!  Spor la citit și la gătit cele mai delicioase rețete!

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție