Vrei să gătești după instrucțiuni detaliate, condimentate cu recomandări de servire și propuneri de garnituri potrivite? Încearcă una dintre rețetele savuroase din această categorie și, apoi, repet-o oricând.
Încearcă una dintre propunerile noastre pentru viitoarea cină delicioasă, tocmai bună de împărțit cu invitații.
Varza a la Cluj cu pui este un fel tradițional românesc, plin de savoare. Bucățile suculente de pui se îmbină armonios cu varza mărunțită și legumele într-un amestec delicios. Servit peste orez, acest preparat oferă o masă reconfortantă, cu arome autentice. Un deliciu culinar simplu și delicios!
Pregătind tochitura moldovenească de pui, descoperi gustul autentic al bucătăriei moldovenești. Cu pui rumenit, slănină afumată și legume colorate, această rețetă păstrează tradiția. Originară din Moldova, tocănița reprezintă o explozie de arome locale, perfectă alături de mămăligă sau cartofi prăjiți.
Tochitura de pui, o reinterpretare delicioasă a tradiționalei tocănițe, îmbină aromele suculente ale pulpei de pui cu legumele proaspete și condimentele aromate. Gătită în vin alb și supă de pui, această tochitură aduce un amestec bogat de gusturi și texturi.
Vrei un drum vizual până la următorul tău preparat? Descoperă rețetele grafice și testează-le cu prima ocazie!
Verdețurile de primăvară sunt o sursă infinită de idei pentru preparatele tale cu pui. Gustul fresh al frunzelor verzi se potrivește armonios cu savoarea pieptul și pulpelor de pui, toate îmbinându-se de minune cu sosul de smântână. Gătind această rețetă, obții un preparat nutritiv, bogat în proteine datorită puiului și în minerale și vitamine.
Idealul oricărui bucătar care gătește pui este să obțină o carne fragedă și bine aromată, ce se desprinde rapid de pe os. Pulpele de pui gătite la slow cooker sunt o bunătate de preparat, ce merită să ocupe felul principal la mesele tale. Gătește pulpe la slow cooker pentru a te bucura de aroma intensă a puiului și textura fină a cărnii, obținute datorată timpului îndelungat de gătit. Încearcă și tu această rețetă pentru că merită timpul așteptat!
Dacă vrei să încerci variantele reinventate ale rețetelor tradiționale de la bunici, îți propunem această rețetă de saramură de pui, de care sigur ai auzit în copilărie. Varianta populară a acestei rețete este cu pește, însă se potrivește de minune și folosind pui. Obții o saramură delicioasă, cu gust intens de pui și legume aromate pe lângă. Prepară această rețetă pentru a te convinge de aroma deosebită a puiului și de combinația delicioasă dintre ingrediente!
Cât de simplu poate fi să gătești? Atât de simplu încât parcurgi instrucțiunile în câteva minute.
Asezonarea preparatului este inspirată din bucătăria mexicană și aduce puiului o savoare mai proaspătă datorită legumelor. Se pot folosi diverse sosuri mai ușoare pentru a intensifica aromele.
Caisele proaspete, vinul alb și tarhonul se combină într-un sos rapid care se potrivește foarte bine cu pieptul de pui.
O rețetă aromatizată cu ingrediente thailandeze clasice: sosul de pește sărat, echilibrat cu suc de limetă și busuioc uscat.
Hrăniți dintr-o agricultură proprie responsabilă, puii LaProvincia oferă o carne gustoasă autentică. Oferim o gamă largă de produse din carne de pui pentru a face față și celor mai creativi pricepuți în ale gastronomiei.
Mereu interesați în selecționarea cu atenție și ambalarea la cele mai înalte standarde a produselor noastre, aducem un aport în dezvoltarea tehnologizării producției de carne de pui.