pui bio

Descoperă zeci de trucuri practice și interesante care te vor ajuta să devii un expert în bucătărie. De la simplele liste de cumpărături până la trucuri ce țin de procesul de gătire ori modalități de depozitare, vei descoperi cum să îți eficientizezi timpul în bucătărie și cum să gătești mai gustos.

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Cum să prepari carnea de pui ca la carte?

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Cu ce să umpli puiul întreg pentru masa de Crăciun?

Mise en place-ul nu este doar un mit! Te ajută să gătești mai ușor!

Cum să fixezi tocătorul când tranșezi puiul?

Nu ai obținut gustul dorit la mâncare? Încă o poți salva!

Cum să urmărești rețetele de pe telefon fără să îl murdărești?

Cum să ornezi cea mai frumoasă masă de Crăciun?

Cum aranjezi alimentele pentru Crăciun în frigider?

Cum să limpezești o supă tulbure?

Cum să obții perișoare care nu se desprind?

Cum se păstrează corect puiul la frigider?

Cum să păstrezi culoarea ardeilor umpluți?

Cum să gestionezi eficient spațiul din congelator?

Cum să modelezi cele mai uniforme chifteluțe de pui?

Cum să gătești micii dacă nu ai grătar?

Cum să repari o ciorbă de pui prea acră?

Cum să obții o crustă crocantă când gătești pui?

Vrei să ai pahare strălucitoare ca în prima zi?

Cum să toci verdețurile ușor

Cum să coci o pizza fără să se ardă?

Cum să cureți rapid cuptorul cu microunde

Știai că poți să cureți mangoul cu un pahar?

Cum să depozitezi corect carnea de pui

Cum să previi oxidarea fructelor și legumelor tăiate

Ce să faci cu vinul rămas la masă

Ce poți face cu legumele nefolosite din frigider?

Cum să tai tartele și prăjiturile ușor

Cum să înmoi zahărul brun pietrificat

Ce să faci cu piureul rămas de la masă

Cum să cureți un kiwi ușor, ca prin magie

Cum trebuie să arate un pui bine gătit

Salvează o tigaie arsă de la sfârșitul carierei!

Cu ce să lustruiești inoxul pentru a părea nou-nouț

Cum scapi ușor de puful gutuilor amărui

Cum să cureți dovleacul într-un timp record

Stoarce portocalele până la ultima picătură!

Cum poți încălzi rapid untul abia scos de la frigider

Cum să gătești carne pe grătar fără să se lipească

Ține insectele departe de făină sau mălai!

Cum să păstrezi brânza pentru mai mult timp

Scapă de mirosul neplăcut al caserolelor!

Știai că broccoli se consumă și crud? Uite cum îl pregătești!

Cum să cureți ușor zdrobitorul de usturoi

Cum să obții aluaturi pufoase

Cum să pregătești ficăței de pui fără gust amărui

Cum alegi vinetele perfecte pentru zacuscă?

Menține tocătorul de lemn ca nou!

Cum să ascuți rapid și ușor cuțitul

Cum poți recicla uleiul?

Cum să toci rapid legumele fără să te tai

Cum alegi cel mai bun pepene

Cum să gătești puiul la cuptor fără să se usuce?

Curăță usturoiul fără să-l atingi!

Secretul curățării rodiilor fără să te murdărești

Cum să bei mai multă apă într-o zi

Cum deosebești un ou fiert de unul crud?

Scapă de mirosurile din frigider fără bătăi de cap

Cum separi albușul de gălbenuș fără să se amestece

Cum repari maioneza taiată

Mărunțește pieptul de pui rapid folosind acest secret

Restaurează tocătoarele vechi cu un truc simplu

Cum să cureți corect lingurile de lemn

Secretul puiului întreg gătit uniform

Cum să eviți zaharisirea mierii

Vrei mai mult spațiu în bucătărie?

Sâmburii cireșelor se scot printr-o metodă simplă

Cum să scoți semințele de pepene fără efort

Păstrează prospețimea fructelor tăiate

Cum se păstrează citricele corect

Cum să scapi de mirosul de mâncare de pe mâini

Cum să te protejezi când tai ardei iuți

Adio alimente lipite de cana de măsurare

Răcește un pahar de vin fără să folosești gheață

Cu ce se îndepărtează cojile de ou căzute în oul spart

De ce îți trebuie o papiotă cu ață în bucătărie

Coaja ghimbirului se curăță mai bine fără cuțit

Cum se alege un avocado bun

Cum să tai felii foarte subțiri de carne sau legume

Vrei să știi cum poți transforma piureul într-o bunătate pufoasă?

Cum să eviți cea mai comună greșeală când prepari friptură

Cum depozitezi corect cuțitele în sertar, fără pericol

Cum să storci tot sucul din lămâi, fără efort

Cum cântărești ingredientele fără cântar?

Află cum fierb marii bucătari pastele perfecte

Cum prepari o marinadă corectă pentru pui

Cum gătești o friptură de pui ca la restaurant

De ce arată aluatul foietaj mereu bine la cofetărie?

Secretul cartofilor prăjiți perfect

Cum să tai ceapa fără să verși lacrimi

Au crăpat ouăle la fiert? Uite un truc pentru data viitoare!

Mâncarea este prea grasă? Află cum să extragi grăsimea în exces.

Când și cum se pune puiul pe grătar?

Află cum să spumezi eficient ciorba de pui!

Uite cum să identifici verdețurile „bătrâne” sau trecute

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.