Mod de preparare a supei de linte cu spanac şi pui
- Pune la fiert 300 g piept de pui La Provincia.
- Taie 1 morcov, 1 ardei roşu, 1 păstârnac, 1 bucată mică de ţelină şi adaugă-le alături de 1 ceapă întreagă la fiert, împreună cu pieptul de pui.
- După ce puiul s-a fiert, scoate-l şi rupe-l în bucăţi mici.
- Adaugă iar puiul la fiert împreună cu 100 g de linte verde.
- Când lintea este aproape fiartă, pune în oală 100 g frunze de spanac tocate mărunt, 2 linguri de bulion, zeama de la 1 lămâie şi sare, după gust.
- Toacă mărunt 1 legătură de pătrunjel verde, închide focul şi adaugă-l peste supă.
Ponturi de bucătar pentru supa de linte cu spanac şi pui
- Se poate servi alături de crutoane, iar pentru cei mici ideal ar fi să le înmuiaţi pâine în supă.
- Supa de linte cu spanac şi pui este un preparat foarte sănătos şi recomandat pentru copii. Mai mult decât atât, aceasta se poate mânca şi de mămicile însărcinate sau aflate în perioada alăptării.
- În cazul în care dorești ca pieptul de pui să fie mult mai mărunt tocat sau chiar pasat, după ce se fierbe (35 de minute), pune-l în blender.
- Poţi adăuga în preparat legume colorate şi complementare gustului, cum ar fi: cartof, morcov, roşii pasate.
Supa de linte cu spanac şi pui + un zâmbet în farfurie
Supa de linte cu spanac şi pui este un preparat plin de ingrediente sănătoase. Conţine atât fierul benefic pentru orice membru al familiei, dar şi proteinele din carnea de pui. Este musai să fie savurată împreună cu cei dragi.