Ficăței de pui cremoși și fragezi înveliți drăgăstos de bacon crocant. Preparatul acesta trezește amintiri din copilărie pentru foarte mulți dintre noi. Rețeta este ușoară și rapidă, iar rezultatul este delicios și versatil. Serviți reci sau calzi, la micul dejun sau la prânz, cu sau fără garnitură sunt mereu bineveniți.
Ficățeii de pui în bacon sunt cunoscuți și apreciați pentru gustul și savoarea lor. Îi știi încă din copilărie, când te „păcăleau părinții” cu acest preparat doar ca să consumi și ficat. Acum, spre deosebire de acele vremuri, îi mănânci fiindcă îți plac foarte mult și pentru că le cunoști proprietățile benefice.
Ficatul de pui este o sursă bogată de nutrienți ce nu trebuie să lipsească de pe masa ta. Acest fel de mâncare își găsește loc pe masă la micul dejun, la prânz, drept gustare, pe un platou festiv și poate chiar la gustările vinovate nocturne, când cauți prin frigider.
Bacon-ul îi oferă ficatului de pui un gust și mai intens, iar combinația aceasta este atât de cunoscută și de longevivă încât putem spune că avem de-a face cu o poveste de dragoste clasică.
Rețeta este foarte ușor de făcut și nu durează mai mult de 30 de minute.
Cu ficățeii de pui vei atrage, cu siguranță, foarte multe aprecieri! Tu ai încerca acest preparat?