Ficăței de pui picanți

Dificultate
Mică
Timp de preparare
35 min.

Ingrediente rețeta Ficăței de pui picanți

  • Bifează lista de cumpărături pe masură ce pui produsele în coș
  • 500 gr ficăței de pui LaProvincia
  • 100 gr unt
  • 3 cepe roșii
  • 300 ml vin alb sec (sau apă)
  • 2 ardei iuți
  • 2 fire de pătrunjel
  • sare
  • piper

Ficăței de pui picanți. Savura-le-ai ceapa ficăţeilor!

Aș mânca niște ficăței! Pentru că majoritatea ingredientelor le ai deja în casă, ficățeii fac parte din lista de favorite a multor gurmanzi și nu numai.

Detalii mod de preparare rețetă Ficăței de pui picanți

  1. Curăţă 500 gr ficăţei de pui LaProvincia până ajung ca-n reviste – fără nicio fibră albă. Lasă-i să se liniştească.
  2. Taie trei cepe roşii în felii. Îmbăiază-le în 100 gr unt topit până devin rumene. Adaugă sare.
  3. Completează cu ficăţeii şi lasă-i să se albească peste tot. Apoi, completează cu 300 ml vin alb sec sau apă.
  4. Lasă ficăţeii să se facă sub capac timp de 20 de minute. Apoi, adaugă-le piper, doi ardei iuţi tăiaţi, două fire de pătrunjel şi mută-i în farfurie. Cât de bun!

Poftă bună de ficăței de pui picanți!

Rețeta de ficăței de pui picanți se măsoară în minute, puține minute. O prepari rapid, dar te sfătuim să nu o mănânci la fel de rapid, deși va fi delicioasă.

Produsele LaProvincia
Copănele de pui cu os și piele

Află mai multe
Aripioare de pui

Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia. Termeni și condiții.
Afla cum gateste un bucatar international