Ficăței de pui picanți

Dificultate
Mică
Timp de preparare
35 min.

Ingrediente rețeta Ficăței de pui picanți

  • Bifează lista de cumpărături pe masură ce pui produsele în coș
  • 500 gr ficăței de pui LaProvincia
  • 100 gr unt
  • 3 cepe roșii
  • 300 ml vin alb sec (sau apă)
  • 2 ardei iuți
  • 2 fire de pătrunjel
  • sare
  • piper

Ficăței de pui picanți. Savura-le-ai ceapa ficăţeilor!

Aș mânca niște ficăței! Pentru că majoritatea ingredientelor le ai deja în casă, ficățeii fac parte din lista de favorite a multor gurmanzi și nu numai.

Detalii mod de preparare rețetă Ficăței de pui picanți

  1. Curăţă 500 gr ficăţei de pui LaProvincia până ajung ca-n reviste – fără nicio fibră albă. Lasă-i să se liniştească.
  2. Taie trei cepe roşii în felii. Îmbăiază-le în 100 gr unt topit până devin rumene. Adaugă sare.
  3. Completează cu ficăţeii şi lasă-i să se albească peste tot. Apoi, completează cu 300 ml vin alb sec sau apă.
  4. Lasă ficăţeii să se facă sub capac timp de 20 de minute. Apoi, adaugă-le piper, doi ardei iuţi tăiaţi, două fire de pătrunjel şi mută-i în farfurie. Cât de bun!

Poftă bună de ficăței de pui picanți!

Rețeta de ficăței de pui picanți se măsoară în minute, puține minute. O prepari rapid, dar te sfătuim să nu o mănânci la fel de rapid, deși va fi delicioasă.

Produsele LaProvincia
Copănele de pui cu os și piele

Află mai multe
Aripioare de pui

Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia. Termeni și condiții.
Carte de secrete culinare - 5 secrete din bucătărie pe care trebuie să le afli