Pastele cu pui și sos roșu conțin multe legume ascunse. Sunt sănătoase și tocmai bune pentru mofturoși. Tu vei şti care este secretul acestui meniu, însă ceilalţi se vor bucura când vor simţi gustul bogat. Ce-ar fi să le găteşti paste cu pui şi sos roşu chiar diseară?
Gătește că un maestru italian cu pui, sănătos și cu sos roșu.
Pune pastele la gătit după ce apa a început să fiarbă.
Adaugă puțin ulei în apa în care fierbi pastele. Astfel nu se vor lipi între ele.
Pieptul de pui este gătit în momentul în care capătă o culoare aurie.
Dacă ai tăiat pieptul de pui în bucăți prea mici și îți faci griji să nu se usuce, folosește un capac pentru primele 10 minute.
În cazul în care dorești să adaugi mai multe condimente, cimbrul se potrivește perfect în sosul de roșii.
Dacă nu ești fan parmezan, cu toate că ne este greu să credem acest lucru, îl poți înlocui cu fulgi de drojdie inactivă.
Și adulții fac nazuri când vine vorba de o mâncare cu multe legume. Avantajul acestei rețete este că legumele sunt tăiate mici și nici nu se observă în farfurie. Gustul este extrem de aromat!
Pastele cu pui și sos roșu sunt bune pentru un prânz târziu, fiind sățioase si nutritive.
Se potrivesc și la o cină în familie.
Ingredientele pentru pastele cu pui și sos roșu au fost calculate pentru 4 porții mari. Dacă îți dorești o altă cantitate ajustează ingredientele.