Mod de preparare: Pui Caprese cu trei ingrediente
Descoperă fascinantă gastronomie mediteraneeană cu un pui caprese cu trei ingrediente și bucură-te de adevărată savoare a acestui preparat.
- Preîncălzește cuptorul la temperatură ridicată.
- Taie 3-4 roșii și 150 g mozzarella rondele, după care unge cu ulei de măsline o tavă.
- Aliniază 4 bucăți de piept de pui LaProvincia cu roșii și cu feliile de mozzarella.
- Stropește bucățile de pui cu ulei de măsline, sare, piper sau oregano.
- Bagă la cuptor pentru 20-25 de minute sau până când observi că puiul s-a rumenit ușor și mozzarella s-a topit.
- Scoate tava din cuptor și lasă preparatul să se răcească. Poftă bună!
Ponturi de bucătar pentru pui Caprese
- Dacă dorești, poți să adaugi busuioc, pentru un gust mai puternic aromat.
- Se poate pregăti o marinadă din 3 linguri de ulei de măsline, 1 ceapă mică și 4 căței de usturoi tăiate mărunt. Bucățile de pui se pun într-o pungă specială cu fermoar, adăugându-se marinada și lăsat totul la frigider pentru 2 ore.
- Puiul Caprese merge de minune alături de o porție de orez condimentat și un pahar de vin alb sec.
Puiul Caprese, puține ingrediente – multă bucurie
Cu doar 3 ingrediente poți aduce zâmbetul oricui de la masă. Preparatul cu pui Caprese este ușor de preparat, așa că nu ai cum să dai greș. Există un secret pe care trebuie să îl știi pentru ca mâncarea să iasă exact așa cum îți dorești: pasiunea.
Acum, e mai simplu să faci meniuri savuroase.