Slide pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căruia
și fafuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pui de țară LaProvincia în wok cu sos de soia și mango

Dificultate
MEDIE
Timp de preparare
45 min.

5.00 / 5

Ingrediente Pui de țară LaProvincia în wok cu sos de soia și mango

Mâncare de pui cu verdețuri, ciuperci și smântână

Verdețurile de primăvară sunt o sursă infinită de idei pentru preparatele tale cu pui. Gustul fresh al frunzelor verzi se potrivește armonios cu savoarea pieptul și pulpelor de pui, toate îmbinându-se de minune cu sosul de smântână. Gătind această rețetă, obții un preparat nutritiv, bogat în proteine datorită puiului și în minerale și vitamine datorită verdețurilor. Este simplu să mănânci gustos și sănătos cât timp faci combinații echilibrate de ingrediente. Oferă-i organismului tău alimente variate pentru a se hrăni și în acest mod vei avea grijă să funcționeze corespunzător.

Detalii mod de preparare rețetă Pui de țară LaProvincia în wok cu sos de soia și mango

0 0 votes
Nota

Mod de preparare pui de țară  în wok cu sos de soia și mango

  1. Spală și taie feliuțe 1 morcov, 1 ceapă albă, 1 ardei gras roșu, curăță2 cm rădăcină de ghimbir. Zdrobește4 căței de usturoi.
  2. Taie cubulețe un mango și 800 g piept de pui de țară LaProvincia dezosatîn fâșii.
  3. Încinge un wok cu 2 linguri de ulei, adaugă ceapa tăiată, amestecă 30 de secunde și adaugă apoi usturoiul și ghimbirul. După încă 30 de secunde adaugă morcovul și călește-l un minut.
  4. Adaugă 2 linguri de sos de soia și ardeiul gras feliat.
  5. Adaugă puiul împreună cu 2 linguri de sos Hoi Sin după o călire scurtă a legumelor. 
  6. Adaugă 1 mango tăiat cubulețe după 4-5 minute.
  7. Lasă totul pe foc timp de un minut și adaugă 2 cepe verzi tăiate subțire.
  8. Cheamă-i pe cei dragi la masa și suprinde-le papilele gustative!

 Sfat de bucătar pentru pui de țară LaProvincia  în wok cu sos de soia și mango

Wok-ul este deosebit și diferit de celelalte ustensile de gătit deoarece, având fundul bombat, concentrează căldura în interiorul său. Temperatura este una mare (230 de grade) și necesită o amestecare continuă a ingredientelor. Nu necesită mult ulei, iar datorită acestui aspect alimentele își păstrează proprietățile nutritive.

Unele legume se prepară mult mai repede atunci când sunt călite, de aceea este importantă ordinea în care acestea sunt puse în wok. De exemplu, ceapa este cunoscută pentru eliminarea mirosului pătrunzător și a aromei inconfundabile dacă este pusă la gătit prima, preparându-se foarte repede. De asemenea, ghimbirul și morcovul, fiind rădăcionase, necesită un timp mai îndelungat de preparare în detrimentul ardeiului și mangoului.

Sosul Hoi-Sin este un condiment folosit deseori în marinade, preparate stir-fry (precum cea prezentată acum) sau tocane. Acesta este o combinație de dulce, sărat și acrișor. Se recomandă folosirealui în cantități moderate, fiind un condiment cu gust puternic.

Călătorii pe tărâmuri îndepărtate la tine acasă 

Fie că te afli foarte departe de Asia sau, din contră, familiar culturii acestora, întotdeauna poți aduce mica ta Asie la tine în bucătărie. Este un prilej bun de a-ți impresiona prietenii, dar mai ales pe tine, cu gusturi pe care nu le-ai mai întâlnit.

Mâncarea asiatică va avea o altă savoare cu un pui de țară LaProvincia! Schimbă gustul mâncării tale și alege varianta mai sănătoasă!

Produsele LaProvincia
Pui crescut la sol
Mici de pui

Verdețurile de primăvară sunt o sursă infinită de idei pentru preparatele tale cu pui. Gustul fresh al frunzelor verzi se potrivește armonios cu savoarea pieptul și pulpelor de pui, toate îmbinându-se de minune cu sosul de smântână. Gătind această rețetă, obții un preparat nutritiv, bogat în proteine datorită puiului și în minerale și vitamine.

Află mai multe
Pui de curte
Cârnați de pui

Verdețurile de primăvară sunt o sursă infinită de idei pentru preparatele tale cu pui. Gustul fresh al frunzelor verzi se potrivește armonios cu savoarea pieptul și pulpelor de pui, toate îmbinându-se de minune cu sosul de smântână. Gătind această rețetă, obții un preparat nutritiv, bogat în proteine datorită puiului și în minerale și vitamine.

Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x