pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căreia
și farfuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pui roşu cu usturoi şi parmezan

Dificultate
Mică
Timp de preparare
50 min.

Ingrediente Pui roşu cu usturoi şi parmezan

Pui sângeros cu usturoi

Spiritul Halloween-ului începe să îşi facă prezenţa şi în casa ta, iar copiii sunt entuziasmaţi de costume? Pregăteşte-le o cină înfricoşătoare şi delicioasă!

Detalii mod de preparare rețetă Pui roşu cu usturoi şi parmezan

Mod de preparare: Pui roşu cu usturoi şi parmezan

Creează un preparat cu piept de pui pentru un Halloween îngrozitor de apetisant.

  1. Taie 2 bucăţi de piept de pui LaProvincia pe mijloc, pentru ca rezultatul să fie în formă de fluture. 
  2. Toacă 5 căţei de usturoi și călește-i într-o tigaie cu 2 linguri de ulei de măsline
  3. Unge puiul cu conţinutul unui pachet de vopsea alimentară roşie pe ambele părţi şi adaugă-l în tigaie. 
  4. Lasă puiul să se rumenească pe fiecare parte câte 10 minute, la foc mic. 
  5. Adaugă câte 3 picături de vopsea alimentară neagră aleatoriu pe fiecare bucată de piept de pui.  
  6. Rade parmezan pe fiecare parte a pieptului de pui şi condimentează cu sare şi piper
  7. Acoperă totul cu un capac şi lasă la gătit pentru încă 10 minute pe fiecare parte, timp în care brânza şi usturoiul se colorează.  
  8. Pune totul în farfurie şi sperie-i pe cei mici!

Ponturi de bucătar pentru pui roşu cu usturoi şi parmezan

  • Cum trebuie să arate puiul la final? Ca o pereche de plămâni arşi. 
  • Puiul gătit sub capac ar trebui să îşi lase zeamă, din care se formează o cantitate foarte mică de sos. Dacă acest lucru nu se întâmplă, poţi completa cu ½ cană de apă. 
  • Simţi nevoia completării cu un sos? Amestecă sos Alfredo pentru paste cu ciuperci într-o tigaie, încălzeşte totul, adaugă noodles sau macaroane negre şi adaugă parmezan atunci când adaugi sosul în farfurie. 
  • Dacă vrei să ţii pieptul de pui la marinat, nu uita să îl cureţi bine înainte să îl prepari. Prezenţa anumitor substanţe din marinadă poate să afecteze aderenţa colorantului alimentar.

Pui cu usturoi şi parmezan, sângeros şi negru

Ai mâncat vreodată piept de pui care arată ca nişte plămâni sângeroşi cu parmezan aproape negru? Nici cei mici? Atunci de Halloween-ul acesta veţi avea o premieră culinară înfricoşătoare.

Produsele LaProvincia
Ouă bio de la găini vegetariene 20 buc
Află mai multe
Ouă bio de la găini vegetariene 12 buc
Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase