Află cum să spumezi eficient ciorba de pui!

Așteaptă ca apa să ajungă la punctul de fierbere, adaugă carnea de pui, lasă totul pe foc pentru încă 6-7 minute și schimbă complet apa din oală. În felul acesta vei obține un lichid curat și vei păstra gustul puiului. 

Metoda tradițională prin care aduni spuma formată deasupra apei și în care repeți procesul de 3-4 ori consumă timp mult și nu garantează un lichid 100% curat.

Gustul puiului se eliberează pe tot parcursul fierberii, deci vei avea o supă gustoasă și curată la final.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Iată secretul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Află tot!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase