Află cum să spumezi eficient ciorba de pui!

Așteaptă ca apa să ajungă la punctul de fierbere, adaugă carnea de pui, lasă totul pe foc pentru încă 6-7 minute și schimbă complet apa din oală. În felul acesta vei obține un lichid curat și vei păstra gustul puiului. 

Metoda tradițională prin care aduni spuma formată deasupra apei și în care repeți procesul de 3-4 ori consumă timp mult și nu garantează un lichid 100% curat.

Gustul puiului se eliberează pe tot parcursul fierberii, deci vei avea o supă gustoasă și curată la final.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi ce poți face!

Ce să faci cu piureul rămas de la masă

Hocus-pocus și ai aflat!

Cum să cureți un kiwi ușor, ca prin magie

Descifrează secretul!

Cum trebuie să arate un pui bine gătit

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție