Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Odată cu venirea primăverii, trebuie să ai mereu în frigider o legătură de pătrunjel, o legătură de leuștean, mărar sau coriandru pentru a aroma rețetele tale cu pui. Pentru a le prelungi durata de viață și a le menține proaspete pentru mai mult timp, încearcă următoarele recomandări:

  1. Imediat după ce ai cumpărat verdețurile, curăță-le de frunzele îngălbenite sau de dăunători și spală-le sub jet de apă rece.
  2. Pune un strat de 3-4 cm de apă într-un pahar, pune verdețurile în apă și păstrează-le așa la frigider. Schimbă apa în fiecare zi. Poți păstra pătrunjelul, mărarul și leușteanul în pahare separate pentru că îți va fi mai ușor să le accesezi atunci când începi să gătești o ciorbă aromată de pui. Sau pe toate într-un loc, cum dorești.

Profită de prospețimea verdețurilor de primăvară păstrându-le verzi mai mult timp! Folosește verdețurile din frigider la ciorbe, tocănițe și pentru a aroma carnea de pui!

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Iată secretul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Află tot!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție