Aripioare de pui prăjite

Dificultate
Mică
Timp de preparare
30 min.

Ingrediente rețeta Aripioare de pui prăjite

  • Bifează lista de cumpărături pe masură ce pui produsele în coș
  • 1 kg de aripioare de pui LaProvincia
  • 4 ouă
  • 400 g pesmet
  • 3 linguri de ulei
  • Sare

Aripioare de pui prăjite ca-n filme

Ştii acele aripioare din filme, prăjite perfect şi cu o crustă pe care o auzi când se rupe? Diseară le ai pe masă.

Detalii mod de preparare rețetă Aripioare de pui prăjite

  1. Condimentează 1 kg de aripioare de pui LaProvincia cu ou bătut şi pesmet. Fă asta organizat: plasează patru ouă bătute într-un castron din stânga şi mergi cu puiul către 300 de grame de pesmet aflate într-un alt castron din dreapta.
  2. Foloseşte o mână ca să transferi puiul între cele două amestecuri, iar cu cealaltă mută-l pe farfuria de gătit.
  3. Lasă aripioarele la temperatura camerei, ca să absoarbă din textura oului bătut pentru 15 minute.
  4. Toarnă trei linguri de ulei într-o tigaie şi lasă-l să se încingă. Apropie palma de tigaie. Atunci când simţi un val de căldură, aşează aripioarele în tigaie.
  5. Uleiul ar trebui să acopere 2,5 cm din aripioare. Aşează-le una lângă cealaltă, fără ca ele să se atingă. Petrecerea nu trebuie să fie aglomerată.
  6. Scoate aripioarele din tigaie atunci când au o nuanţă maro deschisă. Plasează-le pe o tavă metalică şi lasă uleiul în exces să curgă. Adaugă sare.

Poftă bună de aripioare de pui prăjite!

Vrei să petreci o seară pe canapea, să te uiți la un film și să te simți ca în filmele americane? Te poftim să încerci rețeta de aripioare de pui prăjite și, apoi, să te bucuri de acțiune!

Produsele LaProvincia
Copănele de pui cu os și piele

Află mai multe
Aripioare de pui

Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia.