- Condimentează 1 kg de aripioare de pui LaProvincia cu ou bătut şi pesmet. Fă asta organizat: plasează patru ouă bătute într-un castron din stânga şi mergi cu puiul către 300 de grame de pesmet aflate într-un alt castron din dreapta.
- Foloseşte o mână ca să transferi puiul între cele două amestecuri, iar cu cealaltă mută-l pe farfuria de gătit.
- Lasă aripioarele la temperatura camerei, ca să absoarbă din textura oului bătut pentru 15 minute.
- Toarnă trei linguri de ulei într-o tigaie şi lasă-l să se încingă. Apropie palma de tigaie. Atunci când simţi un val de căldură, aşează aripioarele în tigaie.
- Uleiul ar trebui să acopere 2,5 cm din aripioare. Aşează-le una lângă cealaltă, fără ca ele să se atingă. Petrecerea nu trebuie să fie aglomerată.
- Scoate aripioarele din tigaie atunci când au o nuanţă maro deschisă. Plasează-le pe o tavă metalică şi lasă uleiul în exces să curgă. Adaugă sare.
Poftă bună de aripioare de pui prăjite!
Vrei să petreci o seară pe canapea, să te uiți la un film și să te simți ca în filmele americane? Te poftim să încerci rețeta de aripioare de pui prăjite și, apoi, să te bucuri de acțiune!