- Condimentează 1 kg de aripioare de pui LaProvincia cu ou bătut şi pesmet. Fă asta organizat: plasează patru ouă bătute într-un castron din stânga şi mergi cu puiul către 300 de grame de pesmet aflate într-un alt castron din dreapta.
- Foloseşte o mână ca să transferi puiul între cele două amestecuri, iar cu cealaltă mută-l pe farfuria de gătit.
- Lasă aripioarele la temperatura camerei, ca să absoarbă din textura oului bătut pentru 15 minute.
- Toarnă trei linguri de ulei într-o tigaie şi lasă-l să se încingă. Apropie palma de tigaie. Atunci când simţi un val de căldură, aşează aripioarele în tigaie.
- Uleiul ar trebui să acopere 2,5 cm din aripioare. Aşează-le una lângă cealaltă, fără ca ele să se atingă. Petrecerea nu trebuie să fie aglomerată.
- Scoate aripioarele din tigaie atunci când au o nuanţă maro deschisă. Plasează-le pe o tavă metalică şi lasă uleiul în exces să curgă. Adaugă sare.
Poftă bună de aripioare de pui prăjite!
Vrei să petreci o seară pe canapea și să savurezi ceva bun la un film? Te poftim să încerci rețeta de aripioare de pui prăjite și să te bucuri de timpul liber!