Când și cum se pune puiul pe grătar?

Carnea de pui se gătește destul de rapid și de aceea trebuie pusă pe grătar atunci când temperatura este medie. Ordinea în care se pun alimentele deasupra jarului este: 

  • Porc/Vită, 
  • Pui, 
  • Mici,
  • Legume. 

Scoate carnea din frigider cu o oră și jumătate înainte de grătar pentru că ea trebuie să stea la temperatura camerei. Carnea de pui rece sau congelată riscă să se ardă la exterior și să rămână crudă la interior.

Aprinde grătarul și testează trucul!

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi ce poți face!

Ce să faci cu piureul rămas de la masă

Hocus-pocus și ai aflat!

Cum să cureți un kiwi ușor, ca prin magie

Descifrează secretul!

Cum trebuie să arate un pui bine gătit

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție