Ce să faci cu piureul rămas de la masă

După o masă copioasă de pui la cuptor cu garnitură de piure este posibil să rămână prea multă mâncare pentru a o arunca. Alege să refolosești piureul într-o rețetă la fel de delicioasă, însă cu un gust cu totul diferit:

  1. Formează biluțe mici, ca niște chiftele, din piureul rece.
  2. Scufundă-le într-un ou bătut ca pentru omletă.
  3. Trece biluțele prin pesmet și sotează-le sau prăjește-le într-o tigaie.

Iată cum ai obținut o alternativă savuroasă. Crochetele din piure pot fi consumate ca atare sau alături de o salată sau friptură.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție