Ce să faci cu piureul rămas de la masă

După o masă copioasă de pui la cuptor cu garnitură de piure este posibil să rămână prea multă mâncare pentru a o arunca. Alege să refolosești piureul într-o rețetă la fel de delicioasă, însă cu un gust cu totul diferit:

  1. Formează biluțe mici, ca niște chiftele, din piureul rece.
  2. Scufundă-le într-un ou bătut ca pentru omletă.
  3. Trece biluțele prin pesmet și sotează-le sau prăjește-le într-o tigaie.

Iată cum ai obținut o alternativă savuroasă. Crochetele din piure pot fi consumate ca atare sau alături de o salată sau friptură.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Vezi trucul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Vezi trucul!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție