Ce să faci cu piureul rămas de la masă

După o masă copioasă de pui la cuptor cu garnitură de piure este posibil să rămână prea multă mâncare pentru a o arunca. Alege să refolosești piureul într-o rețetă la fel de delicioasă, însă cu un gust cu totul diferit:

  1. Formează biluțe mici, ca niște chiftele, din piureul rece.
  2. Scufundă-le într-un ou bătut ca pentru omletă.
  3. Trece biluțele prin pesmet și sotează-le sau prăjește-le într-o tigaie.

Iată cum ai obținut o alternativă savuroasă. Crochetele din piure pot fi consumate ca atare sau alături de o salată sau friptură.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia. Termeni și condiții.
Carte de rețete – Istoria puilor și rolul lor în nutriție