Ce să faci cu vinul rămas la masă

Vinul își păstrează gustul și aromele atunci când este păstrat etanș, în sticle speciale. După ce ai desfăcut sticla și ai consumat o parte din vin, intervine procesul de oxidare și își schimbă gustul, culoarea și notele. 

Dacă ai desfăcut o sticlă de vin, dar nu ai consumat tot conținutul, depozitarea în frigider nu este cea mai bună soluție. Poți, în schimb, să îl folosești într-un mod mai ingenios:

  • pune vinul în forme de gheață pentru apă și lasă-l la congelator;
  • folosește cuburile de vin înghețat rezultate atunci când gătești sosuri, dressinguri, carne la tigaie sau la cuptor.
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție