Cum prepari o marinadă corectă pentru pui

O marinadă corectă pentru carnea de pui conține întotdeauna ulei (de măsline, de susan, de nucă, de cocos), condimente (praf de usturoi, cimbru, oregano, sare, piper, boia, chiar și zahăr pentru a scoate în evidență toate gusturile) și acid (zeamă de lime, zeamă de lămâie, oțet balsamic, vin sau bere).

Toate au un rol esențial în a oferi gustul perfect!

✩ Uleiul ajută carnea să nu se lipească.

✩ Condimentele ajută la potențarea gustului.

✩ Acidul ajută la frăgezire și aspectul caramelizat.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție