Cum repari maioneza taiată

Dacă ai pus prea mult ulei și maioneza s-a tăiat, nu te speria, există o soluție. Adaugă o lingură de apă rece sau zeamă de lămâie și amestecă repede, cu încredere. După câteva secunde de amestecat vei vedea că maioneza începe să prindă din nou formă.

O altă soluție este să mai adaugi un gălbenuș de ou. Pune gălbenușul într-un alt castron și amestecă-l puțin, apoi toarnă-l treptat în maioneză în timp ce amesteci.

Dacă maioneza a ieșit prea subțire, adaugă o lingură de muștar.

Pentru a evita tăierea maionezei, folosește ingrediente la temperatura camerei.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție