Cum să coci o pizza fără să se ardă?

Gustul ușor amărui al unei pizza cu blatul ars poate să ruineze întregul preparat. Pizza cu pui este un adevărat deliciu, așa că nu lăsa cuptorul să stea în calea fericirii tale. Uite ce poți să faci pentru a avea pizza perfectă:

  • folosește o piatră de copt pentru că distribuie uniform căldura pe toată suprafața blatului și permite coacerea în profunzime, fără ca blatul să se ardă;
  • poți folosi și o tavă metalică însă trebuie să o lași să se încălzează bine înainte. Pune-o în cuptor pentru 5-7 minute, apoi așază o hârtie de copt, după care blatul și topping-urile.
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție