Cum să cureți un kiwi ușor, ca prin magie

Kiwi-ul este un fruct zemos și tare delicios, însă este destul de problematic când încerci să îl cureți de coajă. Pentru a păstra cât mai mult din fruct, renunță să îi tai coaja cu un cuțit și optează pentru o metodă mai eficientă:

  1. Taie „capacul” kiwi-ului, așa cum procedezi la pepene.
  2. Repetă pasul anterior și cu partea inferioară a fructului.
  3. Poziționează vârful unei linguri între coajă și restul fructului și prin mișcări circulare și sus-jos vei dezlipi coaja.

Ai obținut astfel mai mult kiwi pentru momentele când ți-e poftă de un fruct fresh.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia. Termeni și condiții.
Carte de rețete – Istoria puilor și rolul lor în nutriție