Cum să cureți un kiwi ușor, ca prin magie

Kiwi-ul este un fruct zemos și tare delicios, însă este destul de problematic când încerci să îl cureți de coajă. Pentru a păstra cât mai mult din fruct, renunță să îi tai coaja cu un cuțit și optează pentru o metodă mai eficientă:

  1. Taie „capacul” kiwi-ului, așa cum procedezi la pepene.
  2. Repetă pasul anterior și cu partea inferioară a fructului.
  3. Poziționează vârful unei linguri între coajă și restul fructului și prin mișcări circulare și sus-jos vei dezlipi coaja.

Ai obținut astfel mai mult kiwi pentru momentele când ți-e poftă de un fruct fresh.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Vezi trucul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Vezi trucul!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție