Cum să depozitezi corect carnea de pui

Dacă ai rămas cu mai multă carne după masă, în niciun caz nu trebuie să o arunci. Carnea rezistă în frigider 2-3 zile sau mai mult în funcție de puterea frigiderului. Totuși, pentru a o depozita eficient, trebuie să ai în vedere câteva aspecte:

  • pune carnea la frigider doar după ce s-a răcit complet;
  • înfoliază carnea în aluminiu;
  • evită caserolele de plastic pe cât posibil pentru că pot altera gustul cărnii dacă sunt fabricate dintr-un material slab calitativ;
  • folosește, în schimb, recipiente de sticlă sau marmură;
  • asigură-te că ai acoperit vasul cu un capac.
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție