pui natural

Cum să depozitezi corect carnea de pui

Dacă ai rămas cu mai multă carne după masă, în niciun caz nu trebuie să o arunci. Carnea rezistă în frigider 2-3 zile sau mai mult în funcție de puterea frigiderului. Totuși, pentru a o depozita eficient, trebuie să ai în vedere câteva aspecte:

  • pune carnea la frigider doar după ce s-a răcit complet;
  • înfoliază carnea în aluminiu;
  • evită caserolele de plastic pe cât posibil pentru că pot altera gustul cărnii dacă sunt fabricate dintr-un material slab calitativ;
  • folosește, în schimb, recipiente de sticlă sau marmură;
  • asigură-te că ai acoperit vasul cu un capac.
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Vezi trucul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Vezi trucul!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție