Cum să eviți cea mai comună greșeală când prepari friptură

Știi acele bucăți de carne suculente, aromate… pur și simplu perfecte de la restaurant care nu ies niciodată la fel acasă?

Ei bine, ele se prepară mai ușor decât crezi. Tot ce trebuie să faci, este să NU FACI o greșeală.

Nu pune sare înainte de a găti carnea pe grătar, grill sau în tigaie.

Adaugă sare DUPĂ ce friptura este gata, pusă în farfurie. Textura va fi perfectă, iar gustul, minunat! Atât de simplu este!

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi ce poți face!

Ce să faci cu piureul rămas de la masă

Hocus-pocus și ai aflat!

Cum să cureți un kiwi ușor, ca prin magie

Descifrează secretul!

Cum trebuie să arate un pui bine gătit

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție