Cum să eviți cea mai comună greșeală când prepari friptură

Știi acele bucăți de carne suculente, aromate… pur și simplu perfecte de la restaurant care nu ies niciodată la fel acasă?

Ei bine, ele se prepară mai ușor decât crezi. Tot ce trebuie să faci, este să NU FACI o greșeală.

Nu pune sare înainte de a găti carnea pe grătar, grill sau în tigaie.

Adaugă sare DUPĂ ce friptura este gata, pusă în farfurie. Textura va fi perfectă, iar gustul, minunat! Atât de simplu este!

Vezi și alte secrete din bucătărie
Află tot!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Vezi regulile de aur!

Cum să prepari carnea de pui ca la carte?

Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție