Pui de tara

Cum să limpezești o supă tulbure?

O supă de pui fierbinte merge de minune cu vremea rece și umedă din sezonul de iarnă. Se întâmplă uneori ca supa să nu aibă consistența dorită și să se adune tot felul de bucățele de la osul de pui și de la spumă. Uite cum să repari situația și să limpezești supa:

  • pescuiește puiul și legumele din supă și așază-le într-o altă oală. Strecoară supa printr-o sită în acea oală și astfel zeama va fi mult mai curată;
  • bate un albuș și toarnă-l în oală fiindcă va strânge resturile de spumă, lăsând o supă limpede ca marea.
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Vezi trucul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Vezi trucul!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție