Cum să limpezești o supă tulbure?

O supă de pui fierbinte merge de minune cu vremea rece și umedă din sezonul de iarnă. Se întâmplă uneori ca supa să nu aibă consistența dorită și să se adune tot felul de bucățele de la osul de pui și de la spumă. Uite cum să repari situația și să limpezești supa:

  • pescuiește puiul și legumele din supă și așază-le într-o altă oală. Strecoară supa printr-o sită în acea oală și astfel zeama va fi mult mai curată;
  • bate un albuș și toarnă-l în oală fiindcă va strânge resturile de spumă, lăsând o supă limpede ca marea.
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție