Cum să obții aluaturi pufoase

Toată lumea își dorește să facă gogoși, pâine, pizza și alte tipuri de preparate cu textură pufoasă și voluminoasă, dar nu iese așa de fiecare dată decât dacă cunoști un truc simplu.

Răbdarea este cheia! După prepararea aluatului, lasă-l să crească la temperatura camerei timp de 30-40 de minute și apoi modelează-l cum vrei tu. Apoi așază-l pe un tocător de lemn uns cu puțin ulei și lasă-l acolo pentru încă 15-20 de minute înainte de procesarea termică. Acesta va începe să crească din nou și astfel se vor forma bulele de aer din interior care fac aluatul texturat și pufos.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție