Cum să păstrezi brânza pentru mai mult timp

Brânza nu trebuie irosită! Acest aliment, în funcție de specificul lui, are o perisabilitate mai mică sau mai mare, iar atunci când ai o cantitate mare de brânză care nu se consumă în timp util, o poți congela.

Acest procedeu este foarte potrivit pentru brânzeturile ușor moi, cu un conținut mare de grăsimi. Poți congela telemea ușor sărată, caș sau brânză de burduf, dacă o împachetezi în hârtie cerată sau hârtie de copt și apoi în folie alimentară. Ea va rezista astfel o perioadă de câteva luni.

Decongelează brânza cu 16 – 24 de ore înainte de a o consuma!

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Vezi trucul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Vezi trucul!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție