Cum să păstrezi brânza pentru mai mult timp

Brânza nu trebuie irosită! Acest aliment, în funcție de specificul lui, are o perisabilitate mai mică sau mai mare, iar atunci când ai o cantitate mare de brânză care nu se consumă în timp util, o poți congela.

Acest procedeu este foarte potrivit pentru brânzeturile ușor moi, cu un conținut mare de grăsimi. Poți congela telemea ușor sărată, caș sau brânză de burduf, dacă o împachetezi în hârtie cerată sau hârtie de copt și apoi în folie alimentară. Ea va rezista astfel o perioadă de câteva luni.

Decongelează brânza cu 16 – 24 de ore înainte de a o consuma!

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție