Cum să prepari carnea de pui ca la carte?

Dacă vrei să gătești puiul ca marii bucătari și crezi că ai nevoie de câteva sfaturi pentru a-ți îmbunătăți tehnicile, ți-am pregătit câteva secrete de bază pentru prepararea cărnii de pui:

  • scoate carnea din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei înainte de a o prepara. Astfel, se va găti uniform și va rămâne fragedă;
  • evită să întorci bucățile de pui de pe o parte pe cealaltă fiindcă pierzi din sucurile proprii ale cărnii. Întoarce puiul o singură dată și astfel va rămâne fraged;
  • lasă uleiul să se încingă înainte de a adăuga carnea. Puiul va absorbi mai mult ulei dacă îl pui în tigaia rece.

Gătește puiul ca un maestru și vei obține rezultate delicioase!

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Iată secretul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Află tot!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție