Cum să toci rapid legumele fără să te tai

Cu siguranță ai văzut la marii bucătari cum toacă legumele într-un timp foarte scurt. Dacă te întrebi cum poți și tu să faci asta, trebuie să ții cont de aceste sfaturi: 

  • pune leguma pe care vrei să o tai pe tocător, orizontal. Apucă leguma respectivă folosindu-te doar de unghii și de degetul mare, care va fi plasat pe lateralul legumei. Ține minte că degetele trebuie să fie ușor îndoite către interiorul palmei, pentru ca lama cuțitutui să nu ajungă la vârful degetelor.
  • pentru un plus de siguranță, nu ridica în totalitate cuțitul atunci când tai, ci ține mereu vârful pe tocător.
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție