Cum separi albușul de gălbenuș fără să se amestece

Dacă întâmpini dificultăți atunci când încerci să separi albușul unui ou de gălbenuș, poți apela la câteva trucuri simple:

  1. Sparge oul într-un bol, iar cu o sticlă de plastic absoarbe gălbenușul. 
  2. Folosește-ți mâinile. După ce spargi oul, ia gălbenușul cu o mână, având grijă să nu îl strângi prea tare.
  3. Sparge oul într-un bol și ia gălbenușul cu o lingură sau cu o cană. Cu mișcări delicate și fără grabă vei reuși!
Vezi și alte secrete din bucătărie
Află tot!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Vezi regulile de aur!

Cum să prepari carnea de pui ca la carte?

Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție