Cum separi albușul de gălbenuș fără să se amestece

Dacă întâmpini dificultăți atunci când încerci să separi albușul unui ou de gălbenuș, poți apela la câteva trucuri simple:

  1. Sparge oul într-un bol, iar cu o sticlă de plastic absoarbe gălbenușul. 
  2. Folosește-ți mâinile. După ce spargi oul, ia gălbenușul cu o mână, având grijă să nu îl strângi prea tare.
  3. Sparge oul într-un bol și ia gălbenușul cu o lingură sau cu o cană. Cu mișcări delicate și fără grabă vei reuși!
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi ce poți face!

Ce să faci cu piureul rămas de la masă

Hocus-pocus și ai aflat!

Cum să cureți un kiwi ușor, ca prin magie

Descifrează secretul!

Cum trebuie să arate un pui bine gătit

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție