Cum separi albușul de gălbenuș fără să se amestece

Dacă întâmpini dificultăți atunci când încerci să separi albușul unui ou de gălbenuș, poți apela la câteva trucuri simple:

  1. Sparge oul într-un bol, iar cu o sticlă de plastic absoarbe gălbenușul. 
  2. Folosește-ți mâinile. După ce spargi oul, ia gălbenușul cu o mână, având grijă să nu îl strângi prea tare.
  3. Sparge oul într-un bol și ia gălbenușul cu o lingură sau cu o cană. Cu mișcări delicate și fără grabă vei reuși!
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Iată secretul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Află tot!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Carte de rețete – 7 rețete cu pui sănătoase