De ce arată aluatul foietaj mereu bine la cofetărie?

Știi că o să aibă un gust minunat, doar ai respectat rețeta. Dar mai știi și că nu o să arate ca în poze…

Chit că faci o plăcintă cu pui sau ștrudele cu mere, aluatul foietaj refuză să arate așa cum este prezentat pe cutie, iar când e preparat acasă, nici vorbă să prindă acea culoare irezistibilă.

Ce e de făcut? Bate bine un ou și unge aluatul pe toată suprafața. Când scoți bunătatea din cuptor va avea o culoare arămie, apetisantă. Ca în poze.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi ce poți face!

Ce să faci cu piureul rămas de la masă

Hocus-pocus și ai aflat!

Cum să cureți un kiwi ușor, ca prin magie

Descifrează secretul!

Cum trebuie să arate un pui bine gătit

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție