De ce arată aluatul foietaj mereu bine la cofetărie?

Știi că o să aibă un gust minunat, doar ai respectat rețeta. Dar mai știi și că nu o să arate ca în poze…

Chit că faci o plăcintă cu pui sau ștrudele cu mere, aluatul foietaj refuză să arate așa cum este prezentat pe cutie, iar când e preparat acasă, nici vorbă să prindă acea culoare irezistibilă.

Ce e de făcut? Bate bine un ou și unge aluatul pe toată suprafața. Când scoți bunătatea din cuptor va avea o culoare arămie, apetisantă. Ca în poze.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Află tot!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Vezi regulile de aur!

Cum să prepari carnea de pui ca la carte?

Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție