Mise en place-ul nu este doar un mit! Te ajută să gătești mai ușor!

Pentru a te asigura că rețeta pe care o urmezi va ieși perfectă, începe prin a pregăti toate ingredientele. Astfel vei fi sigur că folosești toate alimentele trecute în rețetă și nu ratezi niciun pas. Uite cum să te pregătești înainte de a începe gătitul propriu-zis:

  • scoate puiul din frigider, tranșează-l și condimentează-l;
  • spală legumele și toacă-le mărunt;
  • scoate din raftul de condimente sarea, piperul și ierburile aromatice;
  • pune la îndemână uleiul sau untul;
  • pregătește bolurile, ustensilele de bucătărie și tigăile;
  • așază ingredientele în ordinea folosirii.
Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție