Nu ai obținut gustul dorit la mâncare? Încă o poți salva!

Expresia „a pune sare pe rană” nu se aplică în bucătărie, căci dacă adaugi puțină sare în mâncărurile care parcă nu au gust, obții un preparat mai bun și mai savuros.

Sarea potențează gustul puiului, legumelor și aluaturilor, așa că trebuie să o folosești în toate rețetele tale. Ai grijă la cantități, căci un preparat căruia nu i-a fost sortit să iasă ca la carte nu poate fi reparat adăugând o lingură întreagă de sare.

În plus, poți pune peste preparatul tău ierburi aromatice, zeamă de lămâie sau ulei de măsline dacă se potrivește, pentru că adaugă un plus de aromă mâncării.

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Iată secretul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Află tot!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție