- Taie 200 g de piept de pui de curte LaProvincia în bucăţi, adaugă-i sare şi piper şi lasă ingredientele să facă cunoştinţă.
- Curăţă un morcov, o ceapă, un ardei gras mic, o tijă de țelină de tip apio şi amestecă-le într-un robot de bucătărie. Adaugă puţină apă, ca şi cum ai pregăti un suc bogat în vitamine.
- Pune pieptul de pui într-o tigaie cu 2 linguriţe de ulei şi găteşte-l până când este pe jumătate făcut (carnea este albă).
- Completează cu legumele mărunţite. Amestecă totul şi adaugă condimentele tale preferate. Îţi recomandăm ghimbir, turmeric, busuioc şi oregano.
- Amestecul din tigaie este acum uniform. Plusează cu 500 ml suc de roşii.
- Fierbe 200 g paste integrale în apă clocotită cu sare pentru cinci-şapte minute. Scurge-le şi lasă-le la răcorit.
- Pune compoziţia într-o tavă. Nivelează viitoarea mâncare şi adaugă-i o strălucire de parmezan ras. Fă-i loc în cuptor şi las-o la bronzat pentru 20 minute.
- Cina pare gata? Adaugă-i busuioc deasupra şi încă puţin parmezan, dacă pare să fie loc pentru mai mult.
Poftă bună de paste cu pui de curte!
Rețeta de paste cu pui de curte este colorată, delicioasă și destul de ușor de preparat. La fel de ușor și rapid va dispărea din farfurii.