- Spală 250 g ficăţei de pui LaProvincia şi lasă-i să se scurgă. Vine imediat vremea lor.
- Pune 5 lingurițe de ulei la încins într-o tigaie, împreună cu 25 g de unt.
- Adaugă ficăţeii. Apoi, totul va începe să aibă aroma unei mâncări gustoase, în curs de preparare.
- Lasă ficatul să se prăjească pe jumătate (îşi schimbă culoarea, dar nu arată ca şi cum ar fi gata) şi adaugă 2 cepe mici tăiate, 2 căței de usturoi şi ½ linguriţă cimbru uscat.
- Colorează tigaia cu ½ legătură pătrunjel tăiat mic, atunci când ceapa devine aurie. Amestecă timp de 3-5 minute. Apoi, lasă ingredientele să se liniştească.
- Pregăteşte totul de blender. Adaugă încă 25 g unt, 25 g smântână pentru gătit şi sare. Pasează amestecul într-un blender.
- Lasă ficăţeii pasaţi şi condimentaţi 6-8 ore la frigider ca să capete aspectul viitoarei mâncări preferate.
Poftă bună de pate de ficat de pui, de casă!
Vrei să mănânci o porție apetisantă de pui pe pâine? Prepară un pate din ficat de pui LaProvincia