- Preîncălzeşte cuptorul la 220 grade.
- Amestecă o cană de morcovi tăiaţi felii cu o cană de mazăre congelată şi ½ cană de ţelină Apio tăiată felii. Adaugă 500 g de piept de pui dezosat LaProvincia, tăiat cubuleţe.
- Completează cu apă şi lasă totul să fiarbă pentru 15 minute. Lasă amestecul să se răcească.
- Căleşte ⅓ cană de ceapă tăiată mărunt într-o tigaie cu ⅓ cană de unt până când ceapa se înmoaie.
- Îmbracă totul pentru amestec. Pune amestecul din tigaie cu 2/3 pahar cu lapte şi o cană şi trei sferturi de zeamă de supă de pui. Lasă totul să fiarbă până când sosul se îngroaşă. Apoi, lasă-l la răcit pentru 5 minute.
- Adaugă amestecul în tavă. Apoi, acoperă viitoarea plăcintă cu folie de aluminiu tăiată, pe alocuri.
- Pune plăcinta în cuptor, aşteaptă 30-35 de minute. Dacă plăcinta are o culoare maronie, las-o la răcit pentru 10 minute.
Poftă bună de plăcintă cu pui!
Cauți acea rețetă de plăcintă de pui pe care să o pui în aplicare, apoi să mai ceri încă o porție? Tocmai ai găsit-o. Este ușor de preparat și se transformă într-o tavă (prea) bună de pui.