Slide

Pui cu ananas

Dificultate
Mică
Timp de preparare
35 min.

Ingrediente Pui cu ananas

Pui cu ananas de vorbe dulci

Ai poftă de un gust mai tropical în farfurie? Dacă da, puiul LaProvincia cu ananas îți va oferi acest răsfăț într-o rețetă ușoară și rapidă. Rețeta este una lejeră de vară pe care sigur o vei îndrăgi!

Detalii mod de preparare rețetă Pui cu ananas

  1. Amestecă două linguri de sos de soia cu sucul dintr-o conservă medie de ananas (400 gr) şi două linguri de amidon. Lasă-le să aştepte.
  2. Bate un ou. Taie două bucăţi de piept de pui LaProvincia în pătrăţele şi îmbracă-le în ou.
  3. Decorează-le cu făină şi prăjeşte-le în ulei încins. S-au rumenit? Lasă-le să stea pe şerveţele din hârtie.
  4. Taie trei căţei de usturoi, o ceapă şi un ardei gras şi amestecă-le cu cele 400 gr de ananas într-o altă tigaie cu două linguri de (alt) ulei încins. Fă-le să danseze la prăjit timp de cinci minute, apoi completează cu puiul şi sosul de ananas.
  5. Amestecă până observi că sosul se îngroaşă. Scoate mâncarea din tigaie şi orneaz-o cu ceapă verde.

Poftă bună de pui cu ananas!

Rețeta de pui cu ananas înseamnă un ansamblu de gusturi, ce încep cu sosul de soia și continuă inclusiv cu ceapa verde. Pregătește-te de o simfonie culinară!

Produsele LaProvincia
Mici de pui
Află mai multe
Cârnați de pui
Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție