Slide pui natural Pui Natural Pui crescut in gospodarie Pui crescut la curte Un gust căruia
și fafuriei îi place!
Vezi toate produsele

Pui de țară tras în unt cu usturoi

Dificultate
Mică
Timp de preparare
20 min.

Ingrediente Pui de țară tras în unt cu usturoi

Pui tras în unt cu usturoi care te invită: Pui de-un usturoi?

Reţeta aceea simplă ale cărei ingrediente ai şanse să le găseşti în frigider. Ai nevoie de o cină chiar şi în serile în care te grăbeşti. Adaugă usturoiul şi ingredientele de mai sus şi bucură-te de un pui atât cât o să uiţi şi de şerveţele.

Detalii mod de preparare rețetă Pui de țară tras în unt cu usturoi

0 0 votes
Nota
  1. Odată cu prepararea reţetei, încep să se simtă şi aromele în bucătărie. Porneşte hota şi topeşte cele 3 linguri de unt într-o tigaie, deasupra aragazului.
  2. Taie cele 4 jumătăţi de piept de pui dezosat LaProvincia în bucăţi de orice dimensiuni preferi. Adaugă 2 lingurite de usturoi pisat, sare şi o linguriţă de ceapă tăiată mărunt.
  3. Pune pului decorat în tigaie şi amestecă-l timp de 10 – 15 minute. În tot acest timp, puiul trebuie să se albească, apoi să prindă culoare. Ingredientele se transformă în sos.
  4. E totul gata? Acoperă preparatul şi lasă-l să se întrepătrundă pentru câteva minute.
  5. Servește cu poftă cu o garnitură la alegere.

Poftă bună de pui de țară tras în unt cu usturoi!

Puiul pregătit în unt și aranjat cu usturoi poate fi micul tău experiment chimic în bucătărie, atunci când bunătățile iau forma unui sos cu bucăți de carne apetisante. Observi ce se întâmplă cu fiecare pas și, apoi, ai liber la degustat.

Alege să gătești pentru familia ta un pui de țară tras în unt și alege produsul LaProvincia!

Produsele LaProvincia
Pui crescut la sol
Mici de pui
Află mai multe
Pui de curte
Cârnați de pui
Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție