Pui Piccata

Dificultate
Mică
Timp de preparare
30 min.

Ingrediente rețeta Pui Piccata

  • Bifează lista de cumpărături pe masură ce pui produsele în coș
  • 2 jumătăţi de piept de pui LaProvincia
  • 1/8 cană de făină
  • 1/8 cană de vin alb sau supă de pui
  • ½ linguriţă de suc de lămâie
  • 1/8 cană de unt
  • ¼ linguriţă sare
  • ¼ linguriţă piper

Pui Piccata bronzat în tigaie

Reţeta de pui Piccata este una dintre cele mai simple şi generoase, în ceea ce priveşte culorile, textura şi aromele. Cu alte cuvinte, după ce găteşti porţiile de pui Piccata vei înţelege de ce această reţetă poate deveni preferata ta pentru serile în care abia ai timp de gătit.

Detalii mod de preparare rețetă Pui Piccata

  1. Amestecă ⅛ cană de făină, cu ¼ linguriţă de sare şi ¼ linguriță de piper.
  2. Modelează 2 jumătăţi de piept de pui LaProvincia cu un ciocănel subţire de carne. Trece puiul prin amestecul de mai sus pe ambele părţi şi scutură excesul.
  3. Încinge 1/8 cană de unt într-o tigaie mare, pe foc mediu.
  4. Lasă puiul până când capătă o culoare maronie şi adaugă vin. Aşteaptă până când amestecul fierbe.
  5. Micşorează focul şi lasă puiul să se pregătească pentru 12-15 minute.
  6. Completează cu ½ linguriţă de suc de lămâie şi, opţional, cu pătrunjel.

Poftă bună de pui Piccata!

Ai mânca ceva asemănător cu șnițel, dar cu sos de lămâie și, totuși ușor? Îți prezentăm rețeta de pui Piccata, adică acea viitoare cină cu un gust care îți pare cunoscut, dar tot te surprinde.

Produsele LaProvincia
Copănele de pui cu os și piele

Află mai multe
Aripioare de pui

Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia.