Pui Teriyaki

Dificultate
Medie
Timp de preparare
90 min.

Ingrediente rețeta Pui Teriyaki

  • Bifează lista de cumpărături pe masură ce pui produsele în coș
  • 6 pulpe superioare dezosate LaProvincia
  • 1/4 cană de sos de soia
  • 1/4 cană de zahăr
  • 1/4 cană de ghimbir dat pe răzătoare
  • 1/2 căţel de usturoi
  • 1/2 lingură de amidon
  • 1/2 de lingură de apă rece
  • 2 linguri de oţet
  • Sare
  • Piper

Pui Teriyaki de dinainte de dans

Reţeta de pui Teriyaki e cea la care te grăbeşti atunci când vin prietenii la tine.

Detalii mod de preparare rețetă Pui Teriyaki

  1. Preîncălzeşte cuptorul la 220 de grade.
  2. Amestecă ½ de lingură de amidon cu ½ lingură de apă rece. Continuă cu ¼  cană de zahăr, ¼ cană de sos de soia, ½ căţel de usturoi, 2 linguri de oţet, ¼  cană de ghimbir dat pe răzătoare şi piper (cât vrei) într-o tigaie ţinută la foc mic.
  3. Amestecă până când sosul se îngroaşă şi fierbe.
  4. Pune 6 pulpe superioare dezosate de pui LaProvincia într-o tavă unsă cu ulei şi acoperă totul cu sosul.
  5. Lasă puiul la cuptor pentru 30 de minute şi întoarce-l.
  6. Mai lasă tava la cuptor pentru încă 30 de minute. Stropeşte cu sos la fiecare 10 minute. Dacă sosul este gros şi clar, iar puiul are crustă, totul e gata.

Poftă bună de pui Teriyaki!

Rețeta de pui Teriyaki poate fi accesoriul pe care îl așteptai înainte de o petrecere. Este rapidă, ușor de făcut și tocmai bună, atunci când vrei să savurezi o mâncare delicioasă, dar să ai energie pentru restul serii.

Produsele LaProvincia
Copănele de pui cu os și piele

Află mai multe
Aripioare de pui

Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia. Termeni și condiții.
Afla cum gateste un bucatar international