Mod preparare pui Teriyaki
- Preîncălzeşte cuptorul la 220 de grade.
- Amestecă ½ de lingură de amidon cu ½ lingură de apă rece. Continuă cu ¼ cană de zahăr, ¼ cană de sos de soia, ½ căţel de usturoi, 2 linguri de oţet, ¼ cană de ghimbir dat pe răzătoare şi piper (cât vrei) într-o tigaie ţinută la foc mic.
- Amestecă până când sosul se îngroaşă şi fierbe.
- Pune 6 pulpe superioare dezosate de pui LaProvincia într-o tavă unsă cu ulei şi acoperă totul cu sosul.
- Lasă puiul la cuptor pentru 30 de minute şi întoarce-l.
- Mai lasă tava la cuptor pentru încă 30 de minute. Stropeşte cu sos la fiecare 10 minute. Dacă sosul este gros şi clar, iar puiul are crustă, totul e gata.
Poftă bună de pui Teriyaki!
Rețeta de pui Teriyaki poate fi accesoriul pe care îl așteptai înainte de o petrecere. Este rapidă, ușor de făcut și tocmai bună, atunci când vrei să savurezi o mâncare delicioasă, dar să ai energie pentru restul serii.
Încearcă acum un pui pentru rețeta ta!