Pui Teriyaki

Dificultate
Medie
Timp de preparare
90 min.

Ingrediente rețeta Pui Teriyaki

  • Bifează lista de cumpărături pe masură ce pui produsele în coș
  • 6 pulpe superioare dezosate LaProvincia
  • 1/4 cană de sos de soia
  • 1/4 cană de zahăr
  • 1/4 cană de ghimbir dat pe răzătoare
  • 1/2 căţel de usturoi
  • 1/2 lingură de amidon
  • 1/2 de lingură de apă rece
  • 2 linguri de oţet
  • Sare
  • Piper

Pui Teriyaki de dinainte de dans

Reţeta de pui Teriyaki e cea la care te grăbeşti atunci când vin prietenii la tine.

Detalii mod de preparare rețetă Pui Teriyaki

  1. Preîncălzeşte cuptorul la 220 de grade.
  2. Amestecă ½ de lingură de amidon cu ½ lingură de apă rece. Continuă cu ¼  cană de zahăr, ¼ cană de sos de soia, ½ căţel de usturoi, 2 linguri de oţet, ¼  cană de ghimbir dat pe răzătoare şi piper (cât vrei) într-o tigaie ţinută la foc mic.
  3. Amestecă până când sosul se îngroaşă şi fierbe.
  4. Pune 6 pulpe superioare dezosate de pui LaProvincia într-o tavă unsă cu ulei şi acoperă totul cu sosul.
  5. Lasă puiul la cuptor pentru 30 de minute şi întoarce-l.
  6. Mai lasă tava la cuptor pentru încă 30 de minute. Stropeşte cu sos la fiecare 10 minute. Dacă sosul este gros şi clar, iar puiul are crustă, totul e gata.

Poftă bună de pui Teriyaki!

Rețeta de pui Teriyaki poate fi accesoriul pe care îl așteptai înainte de o petrecere. Este rapidă, ușor de făcut și tocmai bună, atunci când vrei să savurezi o mâncare delicioasă, dar să ai energie pentru restul serii.

Produsele LaProvincia
Copănele de pui cu os și piele

Află mai multe
Aripioare de pui

Află mai multe

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia.
Ia-ți cadoul Craciun!