Sâmburii cireșelor se scot printr-o metodă simplă

Poți să scoți sâmburii din cireșe sau vișine fără să te murdărești pe mâini și fără să irosești timp, folosind un pai și o sticlă sau clasica metodă cu acul de siguranță.

  1. Pune fructul pe gura unei sticle și trece un pai prin el. Sâmburele o să cadă în sticlă, iar tu vei avea fructele gata pentru o prăjitură delicioasă.
  2. Apasă marginea unui ac de siguranță în fruct și pescuiește sâmburele.

Simplu, nu-i așa?

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi trucul!

Cum să gătești pui la cuptor fără tavă?

Vezi trucul!

Cum să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp?

Vezi trucul!

Iată cum scapi de mirosul de ceapă și usturoi din casă

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție