Stoarce portocalele până la ultima picătură!

Când ți-e poftă de un fresh de citrice delicios trebuie să cumperi destul de multe portocale pentru a obține o cantitate de suc care să ajungă întregii familii. 

Portocalele sunt posesive și vor să păstreze mai mult suc pentru ele, însă iată cum poți să le storci eficient:

  • asigură-te că portocalele sunt la temperatura camerei. Dacă abia le-ai scos din frigider poți să le lași 30 sec – 1 min la cuptorul cu microunde;
  • strânge fiecare portocală în mâini ca și cum ar fi un squishy și întoarce-o pe toate părțile, împingând cu degetele coaja spre interior. Ai grijă să nu o perforezi. Astfel, storci tot sucul de lângă coaja portocalei.

Încearcă și tu acest truc și vei obține mai mult suc!

Vezi și alte secrete din bucătărie
Vezi secretul!

Cum să legi mai bine compoziția sarmalelor?

Descoperă opțiunile!

Găsește alte scopuri puiului rămas după masă!

Află secretul!

Cum să economisești bani la cumpărăturile de Crăciun?

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Rolul cărnii de pui în nutriție