Stoarce portocalele până la ultima picătură!

Când ți-e poftă de un fresh de citrice delicios trebuie să cumperi destul de multe portocale pentru a obține o cantitate de suc care să ajungă întregii familii. 

Portocalele sunt posesive și vor să păstreze mai mult suc pentru ele, însă iată cum poți să le storci eficient:

  • asigură-te că portocalele sunt la temperatura camerei. Dacă abia le-ai scos din frigider poți să le lași 30 sec – 1 min la cuptorul cu microunde;
  • strânge fiecare portocală în mâini ca și cum ar fi un squishy și întoarce-o pe toate părțile, împingând cu degetele coaja spre interior. Ai grijă să nu o perforezi. Astfel, storci tot sucul de lângă coaja portocalei.

Încearcă și tu acest truc și vei obține mai mult suc!

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu ultimele delicii.

Sunt de acord să primesc informații despre produse, campanii, rețete și alte subiecte LaProvincia. Termeni și condiții.
Carte de rețete – Istoria puilor și rolul lor în nutriție